featured

Analistler bu altcoin’i elinde tutanları uyarıyor! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, konsolidasyon trend kanalını kırdı. Polkadot fiyatının bir sonraki hedefleri sırasıyla 11 dolar ve 8 dolar. 17,70 dolar seviyesinin yukarı yönlü kırılması altcoin için düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Polkadot fiyatı, uzun vadeli yatırımcılar tarafından beklenmeyen şok edici bir satışa hazırlanıyor. Analistler, mevcut piyasa koşullarında yatırımcıların pozisyonlarından çıkış yapmalarını tavsiye ediyor.

Polkadot, rahatsız edici işaretler veriyor

Polkadot fiyatı, paralel bir kanalı kırdığı için geçen haftaki düşüş eğilimini gerçekleştirdi. Dik azalan ayı rallisi, DOT fiyatını 15 dolarlık bölgeye geriletti. Altcoin fiyatının, ihlal edilen trend kanalını yeniden test etmek için geri gelmeden önce konsolide olması ve potansiyel olarak yeni bir dip yapması bekleniyor. DOT fiyatı klasik bir kırılma ve yeniden test  hareketi gösterirken, yatırımcılara pozisyonlarından çıkış yapması tavsiye ediliyor.

altcoin DOT grafik

Polkadot fiyatı, daha fazla düşüşle çakışan bir Fibonacci hedeflerineine sahip. Fib seviyeleri en yüksek fiyat olan 24 dolar ve 19,5 dolar seviyelerinden, 11 dolar ve 8 dolar seviyelerine bir geri çekilme öngörüyor. Altcoin ayıları, 8 saatlik grafikte 1 Mayıs tarihindeki mevcut düşüş trendi içinde baskınlıklarını kanıtladı. Bu yüzden mayıs ayı içinde düşüş devam edebilir.

17,70 dolar seviyesinin yukarı yönlü kırılması düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Eğer, boğalar bu seviyeye dokunabilirse, trendi yeniden ele geçirme gücüne sahip olabilirler. Bu durumda ise altcoin için yükseliş hedefleri sırasıyla 20 dolar ve 22 dolar seviyeleri olacak. Bu da mevcut fiyattan %50 oranında bir artış anlamına gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin