featured

Yeni ChatGPT, Ethereum sözleşmelerindeki kusurları anında gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıllardır geliştirilen yapay zeka platformları 2023 yılı itibarıyla görücüye çıktı. Bugüne kadar, yapay zekaya sahip robotlar, farklı teknolojik aletler görebildik. Son versiyon ise bir yapay zeka arama motoru ya da bir çizim yapabilen akıl oldu.

2023 yılının başlamasıyla birlikte AI tabanlı projeler ön plana çıktı. Bunu kripto endüstrisinde de sıklıkla gördük. Geliştiricilerin sunduğu birçok platform bu anlamda değer kazandı.

Geliştirmeye henüz açık olan proje ChatGPT yeni versiyonuna kavuştu. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni versiyonu ya da güncellemesiyle beraber daha da kabiliyetli bir hale geldi. Sadece günümüz dünyasında değil, kripto ekosisteminde de şimdiden yer almaya başladı.

ChatGPT sorunları çözmek için kullanıldı

OpenAI’nin metin tabanlı yapay zeka (AI) platformu, birden fazla alandaki faydası nedeniyle halkın altta yatan teknolojiye olan ilgisini yeniden canlandırdı. Kripto para borsası yöneticisi, Ethereum’daki (ETH) kusurları bulma konusundaki yeteneklerini test etti ve bu konuda gayet başarılı oldu.

Coinbase’in yöneticisi Conor Grogan , popüler sohbet robotu GPT-4’ün en yeni sürümüne canlı bir Ethereum sözleşmesi yükledi ve birden fazla güvenlik açığını ve akıllı sözleşmenin istismar edilebileceği yüzey alanlarını vurguladı. Grogan, 

“Kritik güvenlik açıkları içerdiği ve temel alındığı için kullanılmaması gerek. ChatGPT’nin kritik sorunları ve güvenlik açıklarını doğru bir şekilde tanımlayabildiğini gösteren AI bot analizini paylaştım.”

Bununla birlikte, AI aracının yeni sürümünün bu akıllı sözleşme güvenlik açıklarını kendi başına keşfedip keşfedemeyeceği veya sadece çevrimiçi olarak mevcut olan eski bilgileri vurgulayıp vurgulamadığı konusunda yorumlarda bazı anlaşmazlıklar ortaya çıktı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin