Hong Kong düzenleyicileri, önümüzdeki ay kripto firmaları ve bankaları birleştirebilir

Kripto paralar, ABD enflasyon verisini nasıl karşıladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merakla beklenen enflasyon rakamları nihayet açıklandı. Rakamların ardından hemen gözler Bitcoin ve türevlerine döndü. Bu süre zarfında lider kripto para biriminin nasıl hareket edeceği merak ediliyordu.

Gün içinde 24.000 doların üzerinde kalan BTC/USD paritesi, iyi bir veriyle beraber 25.000 doları kırdı. Piyasadaki agresif yapısın sürdüren Bitcoin, altcoin’leri de yanına alarak yeni bir yükselişin fitilini ateşledi.

FED’in faiz kararı öncesinde enflasyonun beklentiler dahilinde gerçekleşmesi süreci bir anda pozitife çevirdi. Powell’ın geçtiğimiz hafta şahin görünümü ise bugün itibarıyla güvercin bakışa dönebilir. Öyle ki ekonomistler en fazla 25 baz puan artışını yeniden öne çıkardı.

Kripto paralar, enflasyon sonrasında kaldığı yerden devam ediyor

Dünyanın en büyük dijital varlık fiyatı olan Bitcoin (BTC), son 24 saatte %17 gibi büyük bir artışla 25.000 $ fiyat seviyesini kırdı. Bu artış, şubat enflasyonlarının soğumaya başlamasının ardından geldi.

Enflasyon verisinin beklenti dahilinde gelmesiyle beraber kripto paralarda ciddi bir artış oldu. BTC/USD paritesi haberi yaptığımız esnada 26.000 doları geçti. Tüm piyasalardaki kazançlar çift hanelere çıktı. Piyasa değeri ise yüzde 11’in üzerinde çıkarak 1.121 trilyon dolar oldu.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin