Yeni bir direnç savaşı 850 milyon doları tasfiye ederken Bitcoin aniden 60 bin dolara ulaştı
Bitcoin bu seviyenin altına düşme riski altında – neler olacak?

Yeni bir direnç savaşı 850 milyon doları tasfiye ederken Bitcoin aniden 60 bin dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC / USD, yeni bir yükseliş piyasası hareketi patlamasıyla neredeyse bir ay içinde ilk kez 61.000 $’a ulaştı.

Bitcoin (BTC), analistlerin beklentileri doğrultusunda uzun süredir gecikmiş bir dalgalanmanın piyasayı vurmasıyla 10 Nisan’da 60.000 $’a geri döndü.

Ayı olmak

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView, BTC / USD’nin Cuma günü bir gecede 50.000 $ koridorundan çıkmasına izin veren ani bir baskı gösterdi.

Bitcoin yazım sırasında yaklaşık 60.650 $’da konsolide olmadan önce 61.000 $’ı geçecek şekilde hareket etti.

Nicelik analisti Lex Moskovski, piyasa geri dönüş yaparken Twitter’da “163.745.606 dolarlık Bitcoin short pozisyonlarının bir saat içinde tasfiye edildi” dedi.

Bu tablo, haftalarca yatay piyasada zaman zaman birkaç haftanın en düşük seviyelerine ulaşan trader’lar için gerçekten şaşırtıcıydı.

Pazarın zirvesine dair ipucu yok

Yine de bazıları bu hafta piyasa yapısının iyimser bir şekilde ele alınması çağrısında bulundu. Bunlar arasında, Decentrader ticaret paketinin kurucu ortağı Filbfilb, Bitcoin’in 58.000 $’lık teknik olarak 20.000 $’lık Bitcoin ile çok ortak noktasının olduğunu belirtti.

Cuma günü Telegram ticaret kanalının abonelerine, “Hala 58.000’in üzerine doğru yükseliş bekliyorum Yapı 20.000 IMO ile aynı; diğer birçok piyasa nüansı da sipariş akışı ve derinlik açısından benzer,” dedi.

Bir gün önce, Decentrader analisti Philip Swift, BTC / USD’nin daha da ilerlemesi gerektiğini öne sürmek için yaklaşan iki önemli hareketli ortalamanın çaprazını kullanarak benzer eğilimleri dile getirmişti.

“Bitcoin için şu anki kısa vadeli piyasa görünümüm nötr bir yükselişe sahip. Bu yüzden kişisel görüşüm, Pi Döngü Göstergesi hareketli ortalamalar birkaç gün içinde kesiştiğinde bunun Bitcoin için piyasa döngüsünün zirvesi olmayacağı yönünde iyi bir olasılık var.”

“Diğer göstergeler ve temeller, henüz piyasa döngüsünün sonuna gelmediğimizi gösteriyor.”

cointelegraph

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin