Yatırımcıların merakla beklediği Arbitrum Airdrop için tarih belli oldu

Yatırımcıların merakla beklediği Arbitrum Airdrop için tarih belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Katman 2 projesi olan Arbitrum Aidrdrop için tarih paylaştı. Airdrop beklentisi yatırımcıları sevindirdi. Yapılan açıklamaya göre, 23 Mart’ta topluluk üyelerine ARB koduyla bir yönetişim belirtecini Airdrop ile beraber sahip olacak. Arbitrum’u tamamen merkezsizleşmeye bir adım daha yaklaştırıyor.

Yönetişim belgelerine ve yeni yazılan bir anayasaya göre token, Arbitrum One ve Nova ağlarının yönetimini bir güvenlik konseyi tarafından desteklenecek bir DAO aracılığıyla kontrol edecek. Arbitrum Airdrop, tokenin toplam arzının %12,75’ini temsil edecek.

Tokenler, ağı geçen yıl boyunca kullanmış olanlara teslim edilecek. Belirteç, ağdaki işlem ücretlerini ödemek için kullanılmayacaktır. Uzun zamandır beklenen ARB belirteci, sahiplerine önde gelen Ethereum katman 2 ağındaki değişiklikleri oylama olanağı verecek.

Arbitrum Airdrop ile haftaya sahiplerine ulaşacak

Ekip tarafından yapılan açıklamayla birlikte haftaya bugün Airdrop gerçekleşmiş olacak. Ethereum’un 2. katman ölçeklendirme ortamının en büyük oyuncusu olan Arbitrum, sonunda bir token dağıtımına imza atacak.

Arbitrum Vakfı Perşembe günü yaptığı açıklamada, Arbritrum’un yeni belirteci olan ARB’nin 23 Mart Perşembe günü topluluk üyelerine dağıtılacağını söyledi. Arbitrum Vakfı yaptığı açıklamada, 

“Arbitrum DAO, zincirin teknolojisinin nasıl yükseltildiğinden, zincirden elde edilen gelirin ekosistemi desteklemek için nasıl kullanılabileceğine kadar, temel protokol düzeyinde önemli kararları kontrol etme gücüne sahip olacak.”

Arbitrum Vakfı, yatırımcılara ve temel katkıda bulunanlara (%44) nispeten yüksek sayıda token vermeyi planlasa da, Arbitrum’un yaratıcısı Offchain Labs, ARB tokeninin Arbitrum ekosistemini alternatif ölçeklendirme zincirlerinden daha merkezi olmayan hale getireceğini övünüyor.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin