Zincir üstü veriler ve analistler, Bitcoin fiyatında öngörüler paylaşıldı

Zincir üstü veriler ve analistler, Bitcoin fiyatında öngörüler paylaşıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hakimiyet oranı, kripto pazarlarında artan türbülansa rağmen BTC.d artışını sürdürdü. Bitcoin fiyatında artan oranla beraber hakimiyet dokuz ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Paylaşılan verilere göre, toplam kripto pazarındaki piyasa değeri payına göre önde gelen kripto para birimi olan bitcoin (BTC) hakimiyet oranı, dokuz ayın en yüksek seviyesi olan %46 seviyesini geçti.

Bitcoin fiyatı, hafifleyen makro etkiler ve bankacılık krizi arasında yeniden 25.000 doları geçmeye hazırlanırken güçlü bir yukarı yönlü hareket bekliyor. Bankalar agresif faiz artışlarına teslim oldu. Yatırımcılar acil durum fonlaması planlayan ABD Merkez Bankası’nın daha düşük bir faiz artırımı yapmasını bekliyor. Tüm bunlarla beraber piyasa için daha iyi olacağı düşünülüyor.

Bitcoin fiyatında yaşanabilecek hareketler

Zincir üstü veriler, Bitcoin ve Ethereum Coinbase prim endeksinin ABD bölgesel bankalarının çökmesinden sonra yükseldiğini ve bunun ABD’li yatırımcılardan güçlü satın alma baskısına neden olduğunu gösteriyor. İnsanlar bankalardan para çekiyor ve kriptoya yatırım yapıyor. Bitcoin’in fiyat hareketi, 24-25 binde güçlü bir şekilde tuttuğunu ve yakında 25 bin dolar seviyesini gerçekten kıracağını gösteriyor. 

Popüler kripto analisti Skew, BTC Binance Spot Emir Defteri Hareketlerinin, Bitcoin fiyatını yükseltmek için satın alma emirlerinin verildiğini açıkça gösterdiğini açıkladı. Tipik olarak, satın alma emirleri, alıcıları yukarıdaki spot satış emirlerini doldurmaya çeker.

Kripto analisti Ali Martinez, Bitcoin teknik bir Boğa Megafon modelinde hareket ediyorsa, hafta sonu başka bir Bitcoin fiyat hareketi öngörüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin