MANA fiyatında boğa döngüsü öncesinde düşüş gelir mi?

Yatırımcılar mutlu! Yaptığı atakla ATH’sine yaklaşan altcoin yeni rekor kıracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasasında hareketlilik, yatırımcılara eski günleri hatırlatıyor. Bitcoin’in ani düşüş yapmadığı süre içinde altcoinler güzel sıçramalara imza atıyor. Son performansı ise Near Protocol gösterdi.

Altcoin sezonu bekleyen yatırımcı için sinyal aslında oluştu. Pek çok varlık yeni ATH denerken, ralliler peş peşe geliyor. Kendi adını taşıyan blok zincirine sahip NEAR, Cuma günü protokolün kendi sabit parasını tanıtacağı yönündeki spekülasyonlar arasında toplandı. Token, blok zincirindeki bir dizi risk sermayesi yatırımından da yararlandı.

Tüm helen haberlerle birlikte altcoin, son 24 saat içinde yaklaşık %24 arttı ve 19$’dan işlem gördü. Tüm zamanlar zirvesi olan 20.2$’ın sadece birkaç dolar altında yer alıyor.. Token ayrıca dijital yatırımcı Tiger Global liderliğindeki bir finansman turunda 350 milyon dolar topladığı için geçen hafta %46 yükseldi.

Altcoin, tüm zamanlar zirvesini tazeleyebilir

Near’ın en büyük DeFi protokolü Trisolaris de kısa süre önce 4,5 milyon dolar topladı. Tokenın Cuma günü sıçraması, Terra’nın UST’si ile rekabet edecek yeni bir stablecoin üzerindeki spekülasyonların hemen ardından geldi.

Altcoin, özellikle Ethereum ile rekabet etmek için inşa edilmiş bir Proof-of-Stake (PoS) blok zinciridir. Daha yüksek stake ödülleri ve daha küçük karbon ayak izi gibi 2.0 yükseltmesiyle ETH’de henüz uygulanmayan çeşitli özellikleri destekler.

Yine de NEAR, piyasa sermayesinde ETH’den çok daha küçük ve aynı zamanda yaygın bir kabul görmüyor. Ancak bu, blok zincirine daha fazla sermaye aktıkça değişebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin