Bitcoin teknik analiz: Son 9 ayın zirvesi geldi!

Yatırımcı grubu Bitcoin ve türevlerini kurtarabiliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası Pazartesi sabahı yeşil endeksler yazdırdı. Kripto piyasası değeri yaklaşık %2 arttı. 24 saatlik işlem hacmi %14 artarak 35 milyar dolara ulaştı. Kripto piyasası toparlanmaya işaret ederken, Bitcoin fiyatı ve Ethereum fiyatı sırasıyla %2 ve %3 arttı.

Zincir üstü analist ve ekonomist Willy Woo, kişisel Twitter hesabında, Bitcoin’in devasa kaldıraçsızlaşmaya karşı direncinin ardındaki potansiyel nedeni açıkladı. Büyük likidite ve kaldıraç sağlamanın arkasındaki yatırımcı grubu,  “BTC’lerinden vazgeçmeyen” uzun vadeli sahiplerdir. 

Woo’ya göre, uzun vadeli Bitcoin sahipleri, mevcut satış baskısını emen ve piyasanın nispeten daha kolay hareket etmesine izin veren destek görevi görüyor. Uzun vadeli sahiplerin daha fazla Bitcoin tutma ve satın alma inancı, Bitcoin’in kritik seviyelere düşmesini engelliyor. Bu da daha küçük yatırımcı için bir umut oluyor.

Geleneksel olarak, bir zincirdeki uzun vadeli sahiplerin büyük bir yüzdesi, neredeyse her volatilite artışında varlıklarını satma eğiliminde olan, gereksiz riskler yaratan ve varlıkları zorlayan çoğunlukla orta ve kısa vadeli sahiplere sahip varlıklara kıyasla bir ağı daha sağlıklı hale getirir. 

Woo’ya göre, söz konusu yatırımcı grubu portföylerini çoğunlukla spot piyasada artırıyor. Bu da vadeli işlemler veya opsiyonlar gibi Bitcoin tabanlı türevlere açık ilginin olmamasını açıklıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin