featured

Kripto piyasası haftaya hızlı başladı: Bitcoin fiyatındaki hareketler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayının ilk haftasına başlangıç yapan kripto piyasası uzun süre sonra pozitif açılış yaptı. Pazartesi günü genelde piyasa kırımız bir başlangıç yapıyordu. Fakat bu sefer haftalık kapanış iyi yerde gerçekleşti. Bitcoin fiyatı haftalık bazda 17.000 doların üzerinde kapanış gerçekleştirdi.

22 Kasım’da Bitcoin fiyatı, bir ay içinde 15.600 $ desteğinden ikinci dönüşüne tanık oldu. Böylece, kripto para fiyatı aynı destekten iki kez toparlanarak seviyesini güçlü bir birikim bölgesi olarak doğruladı. Yükselişin tersine dönmesi, 17.700 doları aşmayı hedefleyen yeni bir rahatlama rallisini tetikledi.

Bitcoin’deki son toparlanma, fiyatları %10 artırdı ve iki önemli direnç olan 16.200$ ve 16900$’ı aştı. Ayrıca, lider para fiyatı bu ralliden sonra 16.900 $ desteğinin üzerinde de kalabildi.

Bitcoin fiyatı ve diğer varlıklar

5 Aralık’ta, önde gelen kripto para birimi Bitcoin fiyatı sonunda 17.000 $’lık ana direnç seviyesinin üzerine çıktı. Yukarı doğru ilerleyen kripto para birimi için önemli bölge 17.600 dolar. Benzer şekilde, en değerli ikinci kripto para birimi olan Ethereum, 1.300 dolar sınırını aştı.

Büyük kripto para birimleri, 5 Aralık’ın başlarında, küresel kripto piyasası kapitalizasyonu önceki gün %1,58 artarak 865,67 milyar dolara yükselirken, karışık işlem gördü. Son 24 saatte, genel kripto piyasası hacmi %5,91 artarak 32,24 milyar dolara ulaştı.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin