Şubat ayında 100x yapma potansiyeli olan 5 kripto para birimi!
Şubat ayında 100x yapma potansiyeli olan 5 kripto para birimi!

Şubat ayında 100x yapma potansiyeli olan 5 kripto para birimi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi endüstrisi yeniden yükseliş trendine girdi. Şu anda piyasada 20.000’den fazla kripto para birimi var ve bu yeni başlayanların karar vermesi için çok zor olabilir. Bu nedenle, Şubat 2023’te 100 kat büyüme potansiyeline sahip ilk 5 kripto para biriminin bu listesini derledik:

BNB

Bitcoin veya Ethereum dışında bir kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız, Binance coin (BNB) en iyi seçeneklerden biri olarak kabul edilir. Şu anda 311,23 dolardan işlem gören BNB bazı yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu avantajı geliştirmek için yatırımcılar, fiyatı 318 doların üzerine çıkarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Başarılı olurlarsa, BNB coin önümüzdeki ay büyük bir artışa tanık olabilir.

Dogecoin

Dogecoin, son birkaç gündür 0,08 dolar civarında gezindikten sonra nihayet 0,09 doları geçti. Fiyat mevcut seviyelerin üzerine çıkarsa, bir sonraki dirence 0,11 dolardan yükselme olasılığı artar. Kripto paraya olan artan talep, onu Şubat 2023’te 100 kat büyüme potansiyeline sahip en iyi kripto para birimlerinden biri haline getiriyor.

Cardano

Cardano, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimlerinden biridir ve şu anda boğalar fiyatı genel direncin üzerine çıkarmaya çalışırken 0,3914 doların üzerine çıktı. Her şey planlarına göre giderse, ADA fiyatı 0,44 dolara fırlayabilir.

Avalanche

Avalanche bir anda piyasa değerine göre ilk on arasında yer aldı ve 20,65 dolarlık mevcut fiyatı ve 24 saatlik 852.078.267$’lık işlem hacmiyle kripto para, eski seviyelerini geri kazanmaya hazır. Fiyat direnç çizgisinin üzerine çıkarsa, AVAX 22 dolara ve ardından 24 dolara yükselebilir.

Polygon

Şubat 2023’te 100 kat büyüme potansiyeline sahip ilk 5 kripto para birimi listesinin sonuncusu Polygon (MATIC). Kripto para son 30 gün içinde 0,75 dolardan 1,14 dolara fırladı. Polygon yatırımcıları, olası bir ralli için sürekli olarak ivme kazanıyor. Kripto para, engeller zincirini kırmayı başarırsa, ralli 1,50 dolara kadar uzayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin