XRP'de büyük hareketlilik: Devasa miktarda token taşındı
XRP'de büyük hareketlilik: Devasa miktarda token taşındı

XRP’de büyük hareketlilik: Devasa miktarda token taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para birimlerinden biri olan XRP, son günlerde hareketleriyle adından söz ettiriyor. Yakın zamanda borsalar ve bilinmeyen cüzdanlar arasında büyük Ripple (XRP) hareketleri kaydedildi. Son 24 saat içinde, kripto para borsaları ve bilinmeyen cüzdanlar arasında toplam 224.87 milyon XRP token akışı oldu.

XRP işlemlerinin dağılımı

Kripto para balina veri izleme hizmeti Whale Alert’e göre, ilk işlem FTX borsasından bilinmeyen bir cüzdana aktarılan yaklaşık 30 milyon dolar değerinde XRP tokeni gördü.

https://twitter.com/whale_alert/status/1554524132301324290

Whale Alert, 14.85 milyon dolar değerinde 40 milyon XRP tokeninin bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp kripto para borsasına taşındığını bildirdi.

https://twitter.com/whale_alert/status/1554628194212405249

Birkaç saat sonra, Bitstamp borsasından 16.62 milyon dolar farklı bir bilinmeyen cüzdana transfer edildi.

https://twitter.com/whale_alert/status/1554628256942510082

Ayrıca Whale Alert, bilinmeyen bir cüzdandan Bitso borsasına akan başka bir büyük XRP hareketinin işlem detaylarını paylaştı.

Borsalar ve bilinmeyen cüzdanlar arasında büyük miktarlarda XRP akışı görmek, giderek günlük bir rutin haline geliyor. Verilere göre, bu hafta borsalardan bilinmeyen cüzdanlara yüz milyonlarca XRP tokeni transfer edildi.

Ripple bilinmeyen cüzdana 100 milyon XRP aktardı

İlginç bir şekilde, popüler teknoloji şirketi Ripple’ın kendisi de büyük XRP kripto para akışlarına dahil oldu. Whale Alert, blockchain şirketinin bilinmeyen bir cüzdana 100 milyon XRP (37.18 milyon dolar) aktardığını belirtti.

https://twitter.com/whale_alert/status/1554620583060668416

Ripple tarafından yapılan işlem, şirketin emanet cüzdanından 1 milyar XRP’nin kilidini açmasından birkaç gün sonra geldi. Hareket, şirketin aylık XRP’sinin programın kilidini açmasının bir parçası.

Ripple, XRP fiyatını sabit tutma teklifinde 700 milyondan fazla XRP tokenini geri kilitledi, kalan tokenler ise şirketin günlük harcamalarını karşılamak için kullanılacaktı.

Ripple tarafından dün bilinmeyen bir cüzdana taşınan 100 milyon XRP’nin, kalan kilidi açılmış paraların bir parçası olduğunu bilmek şaşırtıcı olmayacak.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin