featured

Son güncellemeler gözde altcoin’in fiyatını yükseltmek konusunda başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, son yedi gündür oldukça durgun. Bu yüzden, son yedi günlük süre zarfında pek umut verici bir kazanım elde edemedi. Bunun sebebi kripto para piyasasındaki hâkim olumsuz hava olabilir. Ancak, başka sebepler de olduğu aşikar. Bununla birlikte, Solana ekosisteminde altcoin’in kaderini değiştirme potansiyeline sahip birkaç olumlu gelişme oldu.

Dolayısıyla asıl soru, SOL token’ının bu fırsatları iyi değerlendirip fiyatına yansıtıp yansıtamayacağıdır. Bu yazının yazıldığı sırada kripto para biriminin piyasa değeri 12 milyar doların biraz üzerinde.

Ekosistemde neler oluyor?

Solana kısa süre önce, stake edilen miktara göre en büyük ikinci kripto para birimi olduğu için daha yüksek piyasa değerlerine sahip birkaç kripto para biriminden daha iyi performans gösterdi. Bunu yaparken performansı ile, altcoin’lerin kralı Ethereum’un hemen arkasına düştü. İlginç bir şekilde ADA, BNB ve AVAX da listeye girdi.

altcoin SOL

Sadece toplam stake edilen değere göre değil, aynı zamanda sosyal aktivite açısından en iyi DeFi projeleri listesinde de SOL vardı. SOL için bu kadar çok olumlu haber güncellemesi ortaya çıkarken, bunun altcoin fiyatına ne zaman yansıyacağını sormanın zamanı geldi.

Solana için bir başka büyük güncelleme, Ethereum’dan bile daha iyi performans gösterdiği zaman yani geçen hafta geldi. Solana, 2022 yılının Nisan ve Haziran ayları arasında günlük yaklaşık 40 milyon işlem kaydetti. Böylece Ethereum’u yaklaşık 1 milyon işlem ile geride bıraktı.

Solana’nın zincir içi metriklerinin birçoğu önümüzdeki günlerde olası bir yükselişi desteklediğinden, altcoin’in geleceği için olumlu bir tablo çiziliyor.

Örneğin büyük kazanımlar kaydetmemesine rağmen, SOL’un hacmi geçen hafta önemli ölçüde arttı. Bu genel olarak, olumlu bir sinyaldir. Altcoin’in sosyal hâkimiyeti, ağda birkaç gelişme olduğu için 22 Eylül’de artışa işaret etti. Ancak son birkaç gün içinde azaldı.

İlginç bir şekilde, Solana’nın NFT alanı da bazı etkinliklere tanık oldu. SOL’un toplam NFT ticaret sayısı da geçen hafta önemli ölçüde arttı. Bu da blockchain’de daha fazla kullanıcının aktif olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Messari’nin verileri, gözde altcoin’in volatilitesinin son birkaç gün içinde arttığını gösteriyor. Önümüzdeki günlerde de yukarı yönlü bir kırılma olasılığının yüksek olduğu söyleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin