XRP ve ALGO yükselir mi?
XRP ve ALGO yükselir mi?

XRP ve ALGO için yeni hedefler belirlendi! Bu göstergelere dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası toparlanma aşamasını sürdürmeye çalışıyor. XRP ve ALGO ise bir aşağı kanal kopuşu yaşadı.

XRP fiyat analizi

XRP, boğaların üst trend çizgisini (sarı) üç kez yeniden test etmesinin ardından 16 Aralık’ta bir aşağı kanal kırılmasına tanık oldu. 3 Aralık’taki düşüşün ardından altcoin 0,88 dolar (16 haftalık direnç) ile 0,765 dolar arasında gidip geldi.

10 Kasım’da aylık dönüm noktasına ulaştıktan sonra XRP, o zamandan bu yana %38,69 kayıp kaydetti ve oldukça gevşek bir performans sergiledi. Şimdi 20-EMA (beyaz), olası bir yükselişten önce ilk destek olarak duruyor. Bununla birlikte genel eğilim düşüş eğiliminde olduğundan, boğaların gidişatı kendi lehlerine çevirmek için daha fazla güce ihtiyacı var.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP 0i825 dolardan işlem görüyor. RSI, geçen gün 14 puanlık bir yükselişin ardından orta çizginin hemen üzerine geldi. Ayrıca DMI hafif bir yükseliş tercihini ima etti, ancak ADX büyük ölçüde zayıf. Sıkıştırma Momentumunda düşük oynaklığın bir sıkma aşamasını gösteren siyah noktalar yanıp sönmeye devam ediyor.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

LGO, 18 Kasım’da 2,94 dolara ulaştıktan sonra ısrarla gevşedi. Sonuç olarak fiyat hareketi önemli bir düşüş gördü ve 1,84 doların altına düştü. Bir yukarı kanal (beyaz) oluşturduktan sonra, boğalar önceden belirlenen seviyeyi yakaladı ancak 3 Aralık’ta satışa yenik düştü.

Sonuç olarak ALGO 4 saatlik grafiğinde düşüş bayrağı oluşturdu. Son on gün içinde fiyat aşağı kanalda (sarı) düştü. Bu düşüş fiyatı üç aylık direnç seviyesi olan 1,59 doların altına itti. Bununla birlikte bu haber yazılırken ALGO 24 saatlik %7,75 kazanç kaydettikten sonra 1,456 dolardan işlem görüyor.

Sonuç olarak, üst kanalın üzerinde bir kırılma görüldü. RSI, geçen günki yükseliş trendinin ardından boğaları seçti. Ayrıca DMI çizgileri yükseliş geçişinin eşiğinde. Bununla birlikte, ADX biraz zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin