featured

XRP fiyatı, patlamanın ardından kritik seviyeleri yeniden test ediyor! Tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, kritik bir direnç noktasının üzerine çıktı. Bu, önümüzdeki günlerde bir ralli başlatabilir. Yine de, ayı piyasasının bittiğini söylemek için henüz çok erken olabilir.

XRP günlük grafik

Altcoin’in günlük grafiğinde fiyat, 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalama çizgilerinin yanı sıra kritik 0,43 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıktı. Koparma, aylarca süren konsolidasyonun ardından geldi.

XRP

Ancak, fiyat şimdi bu kez destek olarak görev gören 0,43 dolar seviyesini yeniden test ediyor. Eğer bu seviye korunursa kısa vadede 0,55 dolara doğru yükseliş devam edebilir.

Yine de, RSI göstergesi son zamanlarda başarısız bir kırılma olasılığını göstererek aşırı alım sinyali verdi. Bu yüzden gözde altcoin’in fiyatı hızla 0,3 dolar seviyesine düşebilir.

XRP/BTC günlük grafik

BTC eşleştirilmiş grafiğine bakıldığında, fiyat benzer şekilde 0,000015 SAT civarında önemli bir direnç noktasının üzerine çıktı.

Ancak, 0,000017 SAT işaretinin yakınında bulunan 50 günlük hareketli ortalama çizgisi fiyatı reddetti. O zamandan beri fiyat, kırılan 0,000015 SAT seviyesinin yeniden test edilmesi amacıyla hızla düşüşe geçti. Eğer bu seviye korunursa, fiyat önümüzdeki haftalarda 0,000018 SAT alanını hedefleyebilir.

Öte yandan, 0,000015 SAT alanının altına bir düşüş, 0,000013 SAT seviyesine ve büyük alçalan kanalın alt sınırına doğru bir düşüşe yol açabilir.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin