featured

XRP fiyatı kritik seviyelerde mücadele ediyor: Yatırımcılar nasıl bir yol izlemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, daha geniş piyasa hissiyatı toparlanma aşamasında bir duraklama gösterirken, yükselen üçgen modelinin destek noktasının üzerinde dalgalanmaya devam ediyor. Bu yükseliş trendi devam düzeni, uzun vadede olumlu bir trendi korusa da, alıcıların trend çizgisinden yükselememesi, yükseliş momentumunun altında yatan zayıflığı yansıtıyor. Bu nedenle, gözde altcoin’in fiyatı destek noktasını aşağı yönlü kırarsa yatırımcıların dikkatli davranması gerekiyor.

XRP

Günlük grafik analizi:

Destek noktasının yeniden test edilmesi, alıcılara düşük fiyatlardan birikim yapma fırsatı yaratabilir. Potansiyel bir yükseliş dönüşü, XRP fiyatını %15’lik bir yükseliş için ayarlayabilir.

XRP için gün içi işlem hacmi, 891,2 milyon dolardır. Bu da %4,3’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Gözde altcoin’in fiyatı son 24 saate içinde %2,3 oranında değer kaybederek grafikteki üçgen modelinin destek noktasına geri dönüş yaptı. Teorik olarak bu yeniden test, yükseliş ivmesini geri kazanmak için bir şans olabilir.

Bununla birlikte, son üç haftadır fiyat destek noktasının üzerinde geziniyor. Ancak, yine de bu dönemde önemli bir büyüme kaydetmeyi başardı. Bu nedenle, alıcıların kaybettikleri zemini geri almadaki başarısızlıkları, taahhüt eksikliğine ve önemli ölçüde düzeltme olasılığına işaret eder.

Destek noktasının altına bir kırılma gerçekleşmesi durumunda satıcılar XRP fiyatını daha düşük seviyelere çekebilir. Aynı zamanda artan arz baskısı, fiyatı %11 oranında düşürerek 0,4 dolar seviyesine geriletebilir.

Fiyat 0,55 doları aşabilir mi?

XRP fiyatının yükseliş trendini sürdürmesi için alıcıların yükselen üçgen modelini koruması gerekiyor. Yükselen trend çizgisinden gelen destek, alıcıları kademeli olarak 0,55 dolar sınırını tekrar ziyaret etmeye teşvik edebilir. Bu modelin etkisi altında gözde altcoin’in fiyatı, trendin tersine dönmesinin bir işareti olarak 0,55 doları kırmak için yeterli ivmeyi yeniden kazanabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi 50 işaretinin altında. Bu da şu anda satıcıların daha üstün bir konumda olduğu anlamına gelmektedir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin