XRP kritik seviyeden reddedildi! Kazançların hepsi silinecek mi?
XRP kritik seviyeden reddedildi! Kazançların hepsi silinecek mi?

XRP kritik seviyeden reddedildi! Kazançların hepsi silinecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP birkaç haftadır 0,32 dolar ile 0,44 dolar arasında sıkışıp kaldı. Son zamanlarda, 0,32 dolardan başlayan yükseliş trendi, bir direnç seviyesine ulaştıktan sonra durdu.

Günlük Grafik

XRP’nin fiyatı, 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların 0,39 dolarda olduğunu iddia ederek önemli bir yükseliş işareti verdi. Ancak ralli, 0,44 dolarlık kritik direnç seviyesine ulaştıktan sonra durduruldu.

Bu arada, 100 günlük hareketli ortalama son zamanlarda 200 günlük hareketli ortalamanın altına düştü ve bu, orta vadede fiyat için düşüşe işaret ediyor. Şu anda, kripto para birimi 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar arasında dar bir aralıkta konsolide oluyor. Fiyat muhtemelen önümüzdeki günlerde bu sıkı fiyat bölgesinden çıkacak ve kırılmanın yönü Ripple’ın bir sonraki hamlesini belirleyecek.

xrp_price_chart_3001231

4 Saatlik Grafik

4 saatlik zaman diliminde, rallinin hızı yavaşlayarak oldukça dalgalı bir fiyat hareketine neden olduğundan, zayıflayan yükseliş momentumu gösteriyor. Kripto para birimi, 0,44 dolarlık direnç bölgesine ulaştıktan sonra reddedildi ve bir konsolidasyon aşamasına girdi.

Eşzamanlı olarak XRP, son ralli sırasında fiyata büyük destek sağlayan kısa vadeli yükselen trend çizgisinin de altına düşerek kısa vadeli bir düzeltmenin mümkün olabileceğini gösteriyor. Bu nedenle, yukarıdakilerin tümü göz önüne alındığında, fiyat orta vadede bir konsolidasyon aşamasıyla karşı karşıya kalabilir. Ripple belirtilen fiyat aralığından yeterli ivme ile çıkarsa konsolidasyon aşaması sona erebilir.

xrp_price_chart_3001232

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin