featured

Bu altcoin’i tutanlar alarma geçmeli! “Ölüm geçişi” yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son 24 saat içinde kayıp kaydettikten kısa bir süre sonra tekrar yeşile döndü. Altcoin’ler de aynı zaman diliminde değer kazanarak toparlandı. Harmony %4,4 oranında artarken Spell ise bir gecede %4,7 oranında değer kazandı.

Altcoin Spell grafiklerinde istikrarlı bir yükseliş görünümü gözlemlendi. Yakın vadeli göstergeler olumluydu. Ancak Harmony’nin grafiği fiyatın tersine çevrilme olasılığını gösteriyordu. Bu belirteç, diğer De-Fi belirteçlerinin düşmesine rağmen yatırımcılar tarafından istikrarlı ticaret gördü.

ONE/USD 4 saatlik grafik analizi

Harmony, 4 saatlik grafikte 0.28 dolar olarak fiyatlandırıldı. Böyle kripto para birimi 0.27 dolarlık fiyat tabanının üzerinde kalmayı başardı. Token son zamanlarda grafiğinde bir fincan ve kulp deseni oluşturmuştu. Harmony’nin mevcut fiyat seviyesi, kripto paranın geçen ay yaşadığı kayıplardan sonra önemli ölçüde toparlandığını gösteriyor.

Altcoin one

Altcoin sürekli bir satın alma gücü elde etmeyi başarırsa, 0,31 doların üzerinde işlem görmeye çalışabilir. Bununla birlikte teknik görünümle ilgili olarak, kripto para birimi bir ölüm geçişi yaşadı. Bu da, aşağı yönlü fiyat hareketinin göstergesidir.

Hacim oldukça yüksekti, ancak küçük bir düşüş oldu. Göreceli Güç Endeksi ise altcoin bir kez daha aşırı değerlendiğinden dolayı aşırı alım bölgesine dokundu. Bu, satış hacminin son 24 saatte arttığı anlamına geliyor.

ADX oldukça olumluydu ve güçlü bir piyasa trendi sergiledi. Yönlü Hareket İndeksi, +DI çizgisi -DI çizgisini geçtiği için pozitifti.

SPELL/USD 4 saatlik grafik analizi

Altcoin Spell keskin bir şekilde toparlandığından beri, çoğunlukla kısıtlı bir şekilde işlem görüyordu.

Kripto para birimi için direnç noktası 0,26 dolarda kaldı. Böylece kripto para biriminin 0,30 dolardan işlem görebileceği fikri devrilmiş oldu. Dört saatlik grafikte Spell, 20-SMA’nın üzerindeydi. Bu da piyasadaki alıcıların fiyat momentumunu belirlediğini gösteriyor.

Altcoin spell

Göreceli Güç Endeksi, piyasada artan bir satın alma gücüne işaret eden orta çizginin üzerine yükseliş bölgesine yerleştirildi.

Müthiş Osilatör, piyasadaki pozitif fiyat hareketine uygun olarak yeşil sinyal çubukları yaktı. Hacim, satış baskısında bir düşüş yaşadı. Bu yazı yazılırken de piyasada satın alma gücünde bir artış olduğu söylenebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin