XRP, 0,5 doların altında konsolide oluyor! Sıradaki hareket ne olacak?
XRP, 0,5 doların altında konsolide oluyor! Sıradaki hareket ne olacak?

XRP, 0,5 doların altında konsolide oluyor! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın XRP kripto parası, Nisan ayının başından bu yana dalgalı fiyat hareketleri ve yüksek oynaklık göstererek yatırımcıları piyasanın geleceği konusunda belirsizliğe sürükledi.

Ancak orta vadede XRP‘nin fiyatının 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalarla tanımlanan aralıkta konsolidasyonunu sürdürmesi muhtemel görünüyor.

XRP fiyatının teknik analizi

Günlük grafik

Günlük grafiğe bakıldığında, XRP’nin fiyatı düzeltici bir konsolidasyon döneminden geçerek 0,44 dolar seviyesinde bulunan 200 günlük hareketli ortalamaya doğru geri çekildi.

Bu geri çekilme, 0,55 dolarlık önemli direnç seviyesini aşamadı. 0,55 dolar seviyesi, geçmişte XRP fiyatının defalarca karşılaştığı bir direnç bölgesi olduğu için psikolojik açıdan önemli bir direnç noktasıdır. Özellikle, bu seviyede agresif satış baskısı yaratan önemli bir arz bulunmaktadır.

Ancak fiyatın kısa vadede 0,4828 dolarlık 100 günlük hareketli ortalama direnç seviyesi ve 0,4372 dolarlık 200 günlük hareketli ortalama destek seviyesi arasında sınırlı bir hareket sergilemesi beklenmektedir. Sonuç olarak, bu kritik aralıktan bir kırılma olması, Ripple’ın bir sonraki fiyat hareketini belirleyecek.

xrp_price_chart_1107231

4 saatlik grafik

4 saatlik zaman diliminde, fiyatın kanalın orta sınırının altına düştüğü ve ardından bir geri çekilme yaşadığı görülmektedir. Ancak, kırılan seviyeye geri çekildikten sonra XRP başka bir düşüş hareketi başlattı ve piyasada baskın bir düşüş hissi olduğunu göstermektedir.

Aynı zamanda, 4 saatlik zaman diliminde alçalan bir kama paterni oluştu, beyaz trend çizgileriyle belirginleştirilmiştir. Bu model genellikle, XRP fiyatının üst trend çizgisini aşarsa potansiyel bir yükseliş hareketine işaret etmektedir.

Bu nedenle, kripto paranın alçalan kama paterni içinde hareket etmeye devam etmesi ve bir kırılma meydana gelene kadar değişiklik göstermesi daha olası görünmektedir. Üst sınırdan bir kırılma olması durumunda, 0,55 dolarlık direnç seviyesine doğru bir hareket olasılığı bulunmaktadır.

xrp_price_chart_1107232

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin