featured

XRP fiyat hareketi Kasım ayında sürprizlerle karşılaşabilir! Çöküş mü, kopuş mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, 10 Ekim’de 0,53 dolara ulaşmayı başardı. Ancak fiyat, önümüzdeki birkaç gün içinde düştüğü için bu pozisyonu koruyamadı.

Ripple Labs tarafından oluşturulan altcoin, bu süre zarfında Dogecoin, Solana, Cardano ve hatta Shiba Inu’nun beğenilerine ayak uydurmak için mücadele ederken, 25 Ekim’deki kripto piyasası mini rallisinden belirli fiyat bölgesini tekrar ziyaret etmek için yararlanamadı.

Bununla birlikte son birkaç gün içinde XRP, kayda değer yükselişler kaydettiği için grafiklerini yeşile boyamaya başladı.

Bu yazının yazıldığı sırada XRP, 0,49 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde neredeyse %7 oranında bir artış kaydettiği anlamına geliyor.

Ayıların müdahalelerine dikkat

Günlük grafik, fiyatın önümüzdeki birkaç gün biraz daha yükselebileceğine işaret ediyor. Yani, ayılar XRP’nin momentumunu mahvetmezse.

Gözde altcoin için iyi işaretlerden biri, sonraki seanslarda nispeten güçlü bir performansı teyit eden 200 günlük hareketli ortalamasını geçebilmesidir.

Fiyat belirli bir bölgede kalmayı başarırsa, alıcılar varlığın 10 Ekim’den bu yana ulaşamadığı 0,53 dolar seviyesini yeniden test etmeye çalışacağından kısa vadeli bir ralli gelebilir.

XRP

Test başarılı olursa, XRP fiyat paterni fiyat için daha fazla yukarı yönlü dalgalanma olabileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, kritik seviyelerin savunulamaması durumunda satış baskısı ralliye müdahale etmeye başlayabilir. Bunun sonucunda da fiyat, 0,44 dolara geri çekebilir.

Özetle, kripto para birimi son derece değişken bir duruma girerken hedefleri 0,53 dolar ve 0,44 dolar seviyelerinde bulunuyor.

SEC ile yasal mücadele devam ediyor

2020’den bu yana, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, kripto para topluluğunun yakında sona ermesini beklediği yasal bir savaşa girdi.

18 Kasım 2022, Ripple’ın özet karar talebine ilişkin kararın hazır olacağı tarih olduğu için iki tarafın takvimine cesurca işaretlenecek.

Şirketin hukuki ihtilaf danışmanı John Deaton, yanıt özetlerinin 15 Kasım’da açıklanacağını ve sansürlü kamuya açık kopyalarının 21 Kasım’da kullanıma sunulacağını söyledi.

Davayla ilgili nihai kararın hâlâ biraz zaman alacağına dair spekülasyonlar olsa da, XRP yatırımcıları ve topluluk üyeleri, kripto varlığının ilerlemesini büyük ölçüde etkileyen mahkeme hesaplaşmasında bir kapanış bekliyorlar.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin