featured

Twitter, beklendiği gibi pek de DOGE dostu olmayabilir! Bu durum nasıl kâra çevrilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, şu anda altı ayın en yüksek seviyesi olan 0,1572 dolardan önemli ölçüde daha düşük bir fiyattan işlem görüyor. Bu da yatırımcılara birikim için büyük bir indirimden yararlanma fırsatı sunuyor.

DOGE, Twitter’ın kripto entegrasyon projelerini durdurma planlarının haberini takiben %11 oranında bir düşüş yaşadı. Gözde meme coin, son 24 saatte neredeyse %7’lik bir artışla toparlanmayı başardı. Meme coin, daha fazla fiyat artışı için çok önemli bir nokta olarak 0,136 dolar seviyesine odaklanmış durumda.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,1304 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatte de %6,7 oranında bir artış kaydetti.

Hafta başından bugüne kazancı sadece %55,2’de kalsa da, son iki hafta için hâlâ %119,8 ve geçen aya göre %102 oranında kârda.

Biraz büyük bir fiyat düşüşüne rağmen, 17,83 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile 8. en büyük kripto para birimi olarak yerini korumayı başardı.

Şimdilik, grafikler önümüzdeki günlerde %15’lik bir düşüş gelebileceğine işaret ediyor.

DOGE fiyat analizi

Günlük grafik, 0,15 dolar seviyesine yakın çok sayıda daha yüksek fiyat reddetme bölgesi olduğunu gösteriyor. Bunun nedeni meme coin’in yükseliş hareketinin buharının bitmesi ve son üç gün içinde değerinin %11’ini kaybetmesine neden olmasıydı.

DOGE Twitter

Fiyat, 0,12 dolarlık kritik Fibonacci düzeltme seviyesini sürdürmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Dogecoin, 0,11 dolar bölgesini test etmesi için %12’lik bir düşüşe neden olabilecek muazzam satış baskısından ciddi şekilde etkilenebilir.

Bu arada, varlığın günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesinde. Ancak değer %72,4 olduğu için genel duyarlılık hâlâ yükseliş hareketine işaret ediyor.

Diğer göstergeler, 0,136 dolar bölgesinin başarılı bir şekilde aşılmasının, potansiyel bir düşüş için önceki tezi geçersiz kılacağını ve bunun yerine fiyatın 0,152 dolara ulaşmasına izin vereceğini gösteriyor.

Meme coin’in son rallisinin, piyasa koşullarının iyileştirilmesi ve Twitter’dan kendi kendini ilan eden “Dogefather” Elon Musk’ı satın alması gibi bir dizi olaydan ilham aldığını belirtmek önemlidir.

Twitter DOGE dostu olmayabilir

Musk, sosyal medya platformundan 44 milyar dolarlık satın alımını tamamladıktan sonra, DOGE güçlü bir şekilde yükseldi ve fiyatını yaklaşık %130 oranında artırdı.

Bu, DOGE destekçisinin hâlâ varlığın fiyat yörüngesini etkileyebilecek en büyük faktörlerden biri olmaya devam ettiğini kanıtladı.

Analistler Twitter’ın devralınmasından sonra, hizmetlerin ödenmesi için kabul edilen para birimi olarak kullanılmasına ilişkin umutların yeniden canlanmasıyla token talebinin arttığına inanıyorlardı.

Görünüşe göre, şu anda yeni yönetim altındaki sosyal medya devinin kripto entegrasyonu ile ilgili tüm planları durdurmayı planladığına dair dolaşan raporlar olduğu için bu fikir şu anda söz konusu olmayabilir.

Bunu takiben DOGE, Elon Musk’ın artık söz sahibi olmasına rağmen Twitter’ın her zaman onun dostu olarak görülemeyeceğini öğrendiği için sadece 24 saat gibi bir sürede %11’den fazla düşüş yaşadı.

Yine de balinalar, aynı zaman diliminde olduğu gibi, 18 milyon dolardan fazla meme coin’in cüzdandan cüzdana taşındığı gelişmeden etkilenmiyor gibi görünüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin