featured

XRP fiyatı yatay harekete devam ederken, kapanışı kritik seviyenin üzerinde yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, hafta başından beri yatay hareket etmeye devam ediyor. Bu hafta, genel olarak kripto piyasasında çok büyük patlamalar gerçekleşmedi. Ancak büyük düşüşler de gerçekleşmediği için gayet sakin bir haftaydı denebilir.

XRP

XRP, haftalık grafikte neredeyse hiç değişim yaşamadı ve yalnızca %0,25 oranında bir düşüş yaşadı.

Saatlik grafikte, gözde altcoin’in fiyatı 0,4086 dolarda bulunan destek noktasını kırdı. Şu anda günlük kapanış, bir sonraki hareket için çok önemli bir rol oynuyor. Eğer, destek noktasının altında bir kapanış gerçekleşirse, bir sonraki hedef 0,40 dolar seviyesinde olacaktır.

Neler olacak?

Günlük zaman diliminde fiyatın kanalın ortasında yer aldığı görülüyor. Bu da henüz iki tarafın da inisiyatifi ele geçirmediği anlamına geliyor. 0,41 dolar ile 0,42 dolar bölgesinde yatay işlem önümüzdeki hafta da devam edebilir.

Haftalık grafikte fiyat, direnç görevi gören 0,4425 doları test etti. Geri sıçramaya rağmen XRP, 0,40 dolarlık kilit seviyenin üzerindeyken yükselişini sürdürüyor.

Bununla birlikte bir kırılma meydana gelirse fiyat, 0,38 dolara doğru düşüşe geçebilir. XRP, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,4080 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin