featured

Ayılar geri döndü! Bu altcoin’in düşüşü önümüzdeki günlerde derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LTC için direnç 89,66 dolarda iken, destek noktası ise 87,51 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bugün altcoin’in fiyatı, 89,65 dolar ile piyasa açılışı yaptı. Son 24 saatte %0,44 oranında düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 88,02 dolar civarında işlem görüyor. Boğalar bugün erken saatlerde piyasayı kontrol ediyordu. Bu hareket ile fiyat 89,65 dolara kadar yükseldi. Ancak ivme sürdürülemedi ve sonunda geri çekildi. Sonuç olarak, şu anda piyasa kırmızıda işlem görüyor. İşlem hacmi son birkaç saat içinde 425 milyon dolara düşüş yaşadı. Litecoin’in piyasa değeri ise 6,3 milyar dolarda bulunuyor.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Altcoin’in günlük grafiği, düşüş momentumunun son birkaç gündür devam ettiğini gösteriyor. Son düşüşün ardından fiyat 88,02 dolar seviyesine kadar geriledi. Ayıların hareketi bir süre daha kontrol altında tutabilir.

altcoin LTC grafik

Göreceli güç endeksi (RSI) şu anda 64,39 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasada daha fazla aşağı yönlü baskı olabileceğini gösteriyor. İleriye bakıldığında, hareketli ortalama göstergesi de düşüş eğilimi gösteriyor ve piyasanın kısa vadede daha da aşağı doğru hareket edebileceğini gösteriyor. Bollinger Bantları arasındaki genişlik artıyor. Bu da oynaklık arttıkça daha fazla düşüşün gelebileceği anlamına geliyor. Bollinger Bantlarının üst limiti 91,712 dolarda iken, alt limiti ise 81,388 dolarda ​​bulunuyor.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde, düşüş momentumunun devam edebileceğini gösteriyor. Piyasa oynaklığı azalıyor. Bu da altcoin’in fiyatının her iki uçta da daha az değişken olduğu anlamına geliyor. 4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları’nın üst limiti 89,6934 dolarda iken, alt limiti ise 86,87 dolarda bulunuyor.

MA 50 ve MA 200 seviyelerinin her ikisi de mevcut piyasa fiyatının altında olduğundan düşüş eğilimi gösteriyor. Bu, ayıların piyasayı kontrol ettiğinin bir göstergesidir. Göreceli güç endeksi (RSI) şu anda 48,88 işaretinde işlem görüyor.

Sonuç olarak

Litecoin’in fiyat analizinde sonuç olarak, ayıların piyasayı kontrol ettiğini ve fiyatın kısa vadede daha da düşebileceği söylenebilir. Ancak bunu değerlendirmek isteyen yatırımcılar, düşükten satın alma fırsatını kullanabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin