featured

XRP grafiği yükseliş sinyali veriyor olabilir! Altcoin, 1 dolara yükselmeye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 11 Mart tarihinde Ripple (XRP) fiyatı nihayet azalan trend çizgisi tarafından yönetilen aşağı yönlü ralliden kurtuldu. Ani fiyat artışı, hakimin SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını takip etmesini engelleme girişimini reddettiği XRP ile SEC arasındaki davanın son haberleri ile desteklendi. Altcoin fiyatındaki bu küçük çaplı kazanç, grafikteki simetrik üçgen modelinin kırılmasını teşvik etti.

XRP için bazı önemli noktalar

Kripto para biriminin fiyatı 0,85 dolarda bulunan direnç noktasından güçlü bir şekilde reddediliyor. Alıcılar, 100 DMA seviyesini geçerli bir destek noktasına çevirmeye çalışıyor.

XRP’deki gün içi işlem hacmi %57,6 oranında bir kayıp ile 2,07 milyar dolar.

Ripple fiyatı son zamanlarda bir gecede elde ettiği %8,5 oranında bir ralli ile simetrik üçgen modelinin üzerine çıktı. Ancak altcoin, bu ralli sonucunda 0,85 dolar civarında daha yüksek bir fiyat reddiyle karşı karşıya kaldı. Bunun sonucunda da kırılan trend çizgisine keskin bir yeniden test getirdi.

XRP grafik

Yüksek satış baskısı, altcoin’in üçgen modelin altına düştüğünü gösteriyor. Bununla birlikte yeniden test başarılı olursa, yükseliş eğilimi sonucunda 0,85 dolar seviyesi bile geçilebilir.

Yeniden test sonrasındaki ralli ile yükselişin gücüne bağlı olarak 200 günlük EMA’ya veya hatta 1 dolara kadar ulaşılabilir.

Yükseliş tezinin aksine, satıcılar altcoin’i azalan trend çizgisinin altına çekerse mevcut kırılmanın bir ayı tuzağı olduğunu gösterecek ve satış baskısını yoğunlaştıracaktır.

XRP için bazı teknik göstergeler

Devam modelinden yükseliş kırılması ile 20 ve 100 DMA seviyeleri kırıldı. Altcoin, kırılan direnci yeniden test etmek için geri çekilirken, 100 DMA seviyesi alıcıları yükseliş rallisine devam etmeleri için desteklemeli.

Hareketli ortalama çizgileri, bir yükseliş geçişinin ardından pozitif bölgeye girecektir.

XRP için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,853 dolar ve 1 dolar seviyelerinde iken destek noktaları ise 0,745 dolar ve 0,68 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin