featured
XRP yükselişe mi geçiyor?

XRP grafiği ölüm uykusundan uyanıyor! Alım zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı 1 dolar direnci tarafından reddedildikten sonra Cumartesi günkü piyasa çöküşüyle ​​büyük bir yara aldı. 0,89 dolarda yer alan destek, çöküş sırasında dirence dönüştü ve bir sonraki kilit destek seviyesi 0,75 dolarda yer alıyor.

Bu sert düşüş eğilimine rağmen, XRP’nin fiyat hareketi bu düzeltmenin sona yaklaşabileceğini gösteriyor. Aşağı yönlü momentum güç kaybediyor. Çöküşten sonraki her kırmızı günlük mum bir öncekinden daha küçüktü. Bugünkü mum, kırmızı da olsa, bir geri dönüş sinyali veriyor.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Cumartesi günkü çöküşün ardından hacim azaldı. Bu, olası bir geri dönüş için bir yükseliş işareti olarak görülüyor.

RSI: Günlük RSI 25 seviyesinde, aşırı satım bölgesinde. Günlük RSI en son Mart 2020’de bu kadar düşüktü. Bu nedenle bu düşüş trendi yakında sona erebilir.

MACD: MACD düşüş eğilimini sürdürüyor ve hem histogram hem de hareketli ortalamalar daha düşük bir dip yaptı. XRP’nin geri dönüş başlatmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu için sabırlı olmak önemli ve bu gerçekleşmeden önce muhtemelen RSI ve MACD histogramında bir yükseliş ayrışmasına ihtiyaç duyulacak.

Mevcut XRP hissiyatı düşüş eğiliminde. Göstergeler olumsuz durumda ancak bu çöküşün sona erebileceğine dair bazı ipuçları var.

Kısa vadeli XRP tahmini

Boğalar geçen hafta yenilgi üstüne yenilgi yaşadı ve XRP’nin önemli destek seviyelerinin altına düşmesini engelleyemedi. 0,75 ve 0,70 dolardaki mevcut destek bu düşüş trendini durdurabilir ve boğalara geri dönüş için umut verebilir.

  • Kritik destek seviyeleri: 0,75 – 0,70 dolar
  • Kritik direnç seviyesi: 0,89 dolar

Bu arada Dogecoin ve Shiba Inu savaşında yeni bir perde açıldı. Kritik bir istatistik açığa çıktı. Ayrıntıları okumak için tıklayın.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin