featured

XRP fiyatı tehlikeli bir bölgede işlem görüyor! Bir sonraki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, önümüzdeki birkaç ay daha ciddi oranlarda düşüş yaşama riskiyle karşı karşıya.

Kripto para piyasası bu yıl çalkantılı bir dönemden geçerken XRP gibi kripto para birimleri hem öngörülemeyen yüksekler hem de düşükler gösterdi. Son zamanlarda gözde altcoin, yasal mücadelesine devam ederken fiyatı kilit direnç noktalarına yaklaştı.

Fiyat daha da düşecek mi?

Kripto analisti Michael van de Poppe’ye göre XRP, 0,37 dolar seviyesinde önemli bir dirençle karşılaştı. Ayrıca son fiyat hareketine dayanarak, altcoin’in hızlı bir şekilde 0,343 dolar seviyesini geri kazanacağını düşündüğünü belirtti.

Bununla birlikte fiyat iyileşmezse, dezavantajda yararlanılabilecek önemli miktarda likidite olduğuna inanıyor. XRP’nin mevcut fiyat hareketi ile Bitcoin’in (BTC) son performansı arasında paralellikler var.

XRP

Ek olarak, 0,265 dolar seviyesi gözde altcoin içim kritik bir destek noktası olduğu için yatırımcılar çok dikkatli olmalı.

Satışlar devam ediyor

Michael’ın düşüncelerini yansıtan bir diğer kripto para analisti Ali Martinez, XRP fiyatının bazı teknik sinyaller nedeniyle yükselişinde bir duraklama yaşayabileceği görüşünde. Martinez, trend tükenmesinin ve fiyatın tersine dönmesinin tam zamanını belirlemek için tasarlanmış araçsal bir araç olan TD (Tom Danimarka) Sequential’ın, XRP’nin dört saatlik zaman dilimi için fiyat tablosunda güçlü bir “satış sinyali” gösterdiğine dikkat çekiyor.

Altcoin’in son birkaç haftadır durgun bir aralıkta işlem gördüğünü not etmek önemlidir. Bunun nedeni, yatırımcıların Ripple ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden anlaşmazlıkta herhangi bir yükseliş katalizörü belirleyememeleridir. Buna ek olarak altcoin, FTX kripto borsasının çöküşünün neden olduğu yansımaların doğrudan bir sonucu olarak zarar görüyor.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,34 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat son bir saat içinde %0,78 oranında bir artış yaşamasına rağmen, son yedi gün içinde %2,56 oranında değer kaybetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin