featured

XRP fiyatı hafta sonuna yüksek giriş yapıyor! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, bugün piyasanın bir miktar toparlanmasıyla %2,58 oranında bir yükseliş kaydetti.

Bugün, ilk 10’da bulunan kripto para birimlerinin tamamı grafiklerini yeşile boyadı. Bu da, Haziran ayının ikinci gününde boğaların inisiyatifi ele geçirdiği anlamına gelmektedir.

XRP

Neler oluyor?

XRP fiyatı son 24 saatte %2,58 oranında bir artış kaydederek yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Saatlik grafikte, altcoin’in fiyatı 0,5131 dolarda bulunan destek noktasını kırmasıyla birlikte direnç noktasına yaklaştı. Eğer saatlik grafikteki günlük mum kapanışı 0,5190 dolar civarında gerçekleşirse, 0,52 dolar seviyesinin üzerine doğru yükseliş devam edebilir.

Günlük grafiğe bakıldığında da olumlu bir görüntü ile karşılaşıyoruz. Çünkü muhtemelen günlük grafikteki mum dünün zirvesi olan 0,5166 doların üzerinde kapanacak. Bu durumda, bir sonraki direnç olan 0,54 dolar seviyesine doğru yeni bir yükseliş hareketi başlayabilir. Böyle bir senaryo hafta sonuna kadar geçerlidir.

Haftalık grafikte yüksek bir kapanış yapmasına rağmen XRP fiyatı kritik seviyelerden uzak işlem görmeye devam ediyor. Düşük hacim, boğaların sürekli bir yükseliş için enerji biriktirmek için daha fazla zamana ihtiyacı olabileceğini doğruluyor. Bu durumda, Haziran ortasına kadar 0,50 dolar ile 0,53 dolar aralığında yatay ticaret en olası senaryodur.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,5179 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin