XRP fiyatı
abstract futuristic technology background of xrp ripple digital cryptocurrency and MACD market graph volume indicator

XRP fiyatı Ağustos 2023’e kadar 1,3 dolar olacak mı? Analist önemli bir çıkış tahmin ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analist, XRP fiyatının ağustos ayına kadar önemli bir kırılma için hazır olduğunu ve 0,5 dolar eşiği aşılırsa 1,3 doların üzerine çıkabileceğini öne sürüyor. Takma adla çalışan bir kripto para analisti olan Dark Defender, geçtiğimiz günlerde XRP’nin fiyat gidişatına ilişkin tahminlerini Twitter’da paylaştı. Temel direnç seviyelerine ve teknik göstergelere odaklanan Dark Defender, XRP’nin ağustos ayına kadar önemli bir kırılmaya hazır olduğunu öne sürüyor.

XRP fiyat analizi

Bir Twitter dizisinde Dark Defender, XRP’nin fiyat hareketiyle ilgili yükseliş tahminlerini paylaştı. Analist, XRP’nin önceki beklentilerini doğrulayarak 0,4696 dolar direnç seviyesini başarıyla kırdığını kaydetti.

XRP fiyatı

Analist, günlük ve aylık grafikleri analiz ettikten sonra, XRP için önemli bir dönüm noktası olarak 0,50 dolarlık fiyat noktasının önemini vurguladı. Bu seviyeyi kırmanın, 1,3 dolarlık büyük bir direnç noktasına ulaşmada ve potansiyel olarak onu aşmada büyük önem taşıdığına inanıyor.

XRP fiyatı toparlayacak mı?

Ayrıca, 0,50 ABD doları eşiğinin tarihsel ve teknik önemini de vurguluyor. Potansiyel bir satış noktası görevi görebilecek olsa da XRP 0,50 doları geçtiğinde 1,3 dolar hedefine yakınlığın sinyalini vereceğine dair iyimserliğini dile getirdi.

XRP davasında karar yakın!

Dark Defender ve başka bir analistin son tahminleri, XRP’nin gelecekteki olumlu gidişatına ışık tutuyor. Şu anda, XRP’nin fiyatı son 24 saat içinde yüzde 2,108’lik kayda değer bir artış yaşadı ve 0,4729623 dolar değerine ulaştı.

XRP fiyat

Uzun vadeli XRP fiyat tahminleri

Başka bir analist, XRP’nin fiyat hareketi üzerinde önemli bir etkisi olan SEC davası hakkında düşünüyor. Analist, XRP’nin 2020’de 20 ila 30 dolar gibi yüksek fiyatlara ulaşacağına dair tarihsel tahminlerin, Ripple’ın karşılaştığı düzenleyici zorluklar nedeniyle nihayetinde gerçekleşmediğini kabul ediyor.

XRP’de yükselişe geçmek için pek çok nedenin arkasında geliştirme güncellemelerini, kullanıcı etkinliğini ve XRPL’de (XRP Ledger) artan sayıda kullanım durumunu vurguluyor. Analist, şüpheciliğe rağmen XRP’nin önemli bir temel potansiyele sahip olduğunu ve Bitcoin ile Ethereum’un piyasa değerinin nelerin başarılabileceğinin örnekleri olduğunu savunuyor.

coingape.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin