featured

Bitcoin tahmini: Arthur Hayes 2023’ün ardından güçlü bir BTC rallisi bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin tahmini yaparken 2023’ün neden değişken bir yıl olacağını açıklıyor. 2024’ten itibaren ise Bitcoin için olumlu bir görünüm ortaya koyuyor.

2024’te Bitcoin’i neler bekliyor?

Şu anda Maelstrom adında bir aile ofisi işleten eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin tahmininde bu yıl yeni zirveler görmüyor. Ancak 2024’ten itibaren BTC’in yükselişe geçeceğini tahmin ediyor. Hayes, What’da tahmini şöyle açıklıyor.

 “Bu yıl 70.000 dolara ulaşacağımızı sanmıyorum, sanırım gelecek yıl bu engeli aştıktan sonra zirveye ulaştığımızda (2025-2026) ardından kıyamet geliyor.”

Bitcoin Did Podcast’i, Bitcoin’in 2024’teki halving etkinliğini önemli bir olay olarak işaret ediyor. Armageddon hakkındaki yorumuna gelince daha çok büyük bir savaş gibi bir sosyal değişimden bahsettiğini açıkladı. Böyle bir olaya yol açacak iki faktör olarak niceliksel gevşeme ve sosyal hoşnutsuzluğa işaret etti.

Hayes, “Çok basit olmak zorunda değil, sadece bu duruma sahibiz. Çok fazla para, güven yok ve geçimini sağlamaya çalışan insanlar var.” diye ekledi. Bu senaryoda Bitcoin’in de düşeceğini sözlerine ekledi.

bitcoin tahmini

ABD borç tavanının çözülmesi Bitcoin tahminini nasıl etkileyecek?

Bitcoin tahmininin ardından ABD borç tavanı sorulduğunda Hayes, olağan gidip gelmelerin ardından bir çözülme yaşanabileceğini söyledi. Ancak finansal bozulma olaylarının genellikle sonbaharda meydana geldiğini iddia ederek zamanlamasının piyasada dalgalanmalara neden olabileceğini savundu.

“Bankacılık kriziyle temel olarak bu yılın 3./4. çeyreğinde patlayacak bir durumun barut fıçısını bir araya getiriyorsunuz. Ayrıca federal hükümetin kendilerini finanse etmeleri gerektiğinden trilyonlarca dolar borç çıkarması var. Öyleyse sonucun Bitcoin tahmini için oldukça iyi olabileceğini düşünüyorum. Yukarı ve aşağı yönde oldukça değişken olacak.” dedi.

Hayes’in bu dönemdeki kendi yatırım stratejisine gelince Maelstrom’un ether staking ile ilgili bazı oyunlar oynadığını ve Ordinals olarak bilinen Bitcoin’de NFT’lerin ortaya çıkışını yakından incelediğini belirtti.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin