XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir
XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir

XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyatı, yükselişini destekleyecek alım baskısına ulaşması durumunda bugün kırmaya çalıştığı 0,55 doların üzerinde önemli bir kazanım potansiyeline sahip.

XRP fiyatı yükselişe mi hazırlanıyor?

XRP fiyatı şu anda bir boğa bayrağının içinden geçiyor. 10-13 Şubat arasında görülen % 55’lik artış “bayrak direğini” oluştururken, o zamandan bu yana yapılan konsolidasyon “bayrak” olarak gelişti.

Bu devam modeli, bayrağın üst trend çizgisini 0,56 dolardan kırarak % 35’lik bir yükseliş öngörüyor. Bu nedenle, XRP fiyatının yukarı yönlü potansiyeline ulaşması için bu fiyat engelinin üzerine yakın 4 saatlik belirleyici bir muma ihtiyacı var.

Bir kırılma durumunda, XRP fiyatı 0,72 doları hedefleyecektir.

XRP/USDT 4-hour chart

Bu yükseliş gibi görünse de, 0,56 dolarlık arz engelini aşmama % 10 düşüşle sonuçlanabilir. Bu gerçekleşirse XRP fiyatı, destek aramak için 0.49 $ ‘dan dört saatlik 100 hareketli ortalamaya kadar gerileyebilir.

Kısa vadeli düşüş görünümü, 15 Şubat’tan bu yana Ripple’ın geliştirme faaliyet endeksindeki % 40’lık düşüşle daha da doğrulandı. Piyasa katılımcıları, XRP’leri iyileştirmek için bu projenin arkasındaki geliştiricilerin ekibinin bu kadar sert bir düşüşü göstermediğinin bir işareti olarak yorumlayabilir.

XRP geliştirme etkinliğiAlıcıların veya satıcıların dört saatlik 100 MA’daki konsantrasyonuna bağlı olarak Ripple tokeni, 0,56 dolarlık dirençte başka bir darbe alabilir ve bu kayıpların artması 0,40 dolardaki dört saatlik 200 MA’ya kayma ile sonuçlanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin