featured

Bu hafta onun haftası olabilir! XRP fiyatı, dibe mi yoksa zirveye doğru mu hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, aktif cüzdanlar ve borsalar üzerinde önemli bir token hareketi yaşadı. Fiyat, son günlerde klasik bir düşüş eğilimi gösteriyor. 0,48 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, düşüş eğilimini geçersiz kılacaktır.

XRP fiyatı, büyük sermayeli yatırımcıların yatırımlarını tasfiye etmeyi düşünebileceğini gösteriyor. Anahtar seviyeler belirlendi.

Bir ara verilebilir

Zincir üstü veriler altcoin’in fiyat hareketi ile ilgili bazı ipuçları veriyor. Son dakika haberlerlerine göre borsalara 300 milyon adet token aktarıldı. Kötü şöhretli kripto denetçisi Whale Alert, blockchain’deki ani hareketler hakkında daha fazla bilgi verdi. Görünüşe göre, son işlemlerin 50,000,000 tanesi doğrudan XRP’ye bağlandı ve bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı.

XRP

XRP fiyatı, geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 0,39 doların hemen altında 0,37 dolarda bulunuyor. Tarihsel kanıtlara dayanarak, kripto para birimleri genellikle işlem akışı gerçekleştikten sonra önemli bir satışa tanık olur. XRP token’larının aktif cüzdanlara büyük miktarda aktarılması oldukça kritik bir gelişmedir. Şu anda yatırımcıların altcoin’leri satmaya eğimli oldukları anlamına gelmektedir.

Ayrıca teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi’ndeki son işlem seviyeleri arasında bir farklılık var. Fiyatların her zaman yükselme olasılığı vardır. Ancak bir işlem yapmadan önce, kâr getirecek bir yatırım stratejisi benimsemek en iyisidir. 0,35 doların altında bir düşüş gerçekleşmesi durumunda fiyat 0,24 dolara doğru bir hareket başlatabilir. Bu da mevcut fiyattan %35 oranında bir düşüş yaşanması anlamına gelmektedir.

0,48 doların üzerindeki herhangi bir hareket ise düşüş eğilimini geçersiz kılacaktır. Bu durumda da 0,75 dolara bir yükseliş gerçekleşebilir. Yani, %100 oranında bir ralli ile karşı karşıya kalabiliriz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin