featured

DOGE, Musk’ın desteği olmadan da yükselişini sürdürmeye hazır görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, kripto para piyasası kışı atlatmaya çalışırken toparlanma belirtileri göstermeye başladı.

DOGE fiyatı, Elon Musk’ın desteğinin olup olmamasına bakmadan değer kazanmaya çalışıyor. Fiyat şu anda düşük, ancak sonunda sürpriz bir çıkış yaşanabilir. Meme coin, eylül ayında %50’lik bir ralli yaşayabilir.

Elon Musk, birkaç aydır Dogecoin konusunda öncülük etmesine rağmen bu bağlantısını koparıyor gibi görünüyor. Dogecoin’in hangi koşulda olursa olsun, önüne bakması gerekiyor.

Elon Musk olsun veya olmasın: DOGE yükseliyor

Elon Musk olsun ya da olmasın, DOGE ilerliyor ve yükselmekten başka bir yolu yok. Meme coin’in yatırımcıları gaza bastı ve güçlü bir yükseliş için adımı attı.

Devasa enflasyon dalgası, Ukrayna’daki savaşla bağlantılı olarak birkaç ay boyunca kripto para piyasasını mahvetti. Olumlu bir kayda göre fiyat, art arda dördüncü kazanç haftasını geçerken dalga ile nasıl dans edeceğini biliyor gibi görünüyor.

DOGE grafik

Dogecoin’in art arda iki hafta boyunca güç alma noktası olarak kullanılan 55 günlük SMA’yı desteklediği görülüyor. Desteklenen fiyat hareketi 0,068 dolarda mevcut ve fiyatın 0,10 dolar seviyesinde zirveye dokunabileceğini ima ediyor. Bu da şu anki fiyattan %50 oranında bir yükseliş yaşanması anlamına geliyor. DOGE için RSI, aşırı alım bölgesine ulaşmaktan uzak olduğunu gösteriyor.

55 günlük SMA’da görüldüğü gibi, ayılar fiyatı %38’lik bir düşüş ile 0,04 dolar seviyesine çekmeye çalışabileceğinden, bazı düşüş trendi riskleri baş gösteriyor. Ayılar bu seviyeyi geçebilirse, meme coin’in fiyatı tehlikeli bir şekilde 0,007 dolar ile dibe vurabilir.

CoinMarketCap verilerine göre, gözde meme coin %6,6 oranında bir artış yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,07525 dolar civarında işlem görüyor.

Gözde meme coin 0,08 doları aşmaya hazır

Dogecoin, kripto kışının tehlikeleriyle çöken birçok kripto para biriminden biridir. Bununla birlikte, Haziran 2022’de bu kripto para birimleri dibe vurduktan sonra tersine dönmeyi başardı ve o zamandan beri yukarı yönlü bir hareket sergiledi. Meme coin, yıl bitmeden kazançlarını ikiye katlamaya bile çalışıyor.

Fiyat 0,05 dolarla dibe vurduktan sonra, yeniden oyuna geri dönmeyi başardı. DOGE, Ethereum ile yaklaşan Merge ile de yoğunlaşan tutarlı bir yükseliş trendi ile kendini gösteriyor.

Bu ayın başlarında DOGE, en büyük 10 kripto para birimi listesinden düştü. Ancak bugün, en yakın rakibi olan Polkadot ile birlikte fiyatlar bir gecede görüldüğü gibi %8’e kadar yükseldiği için bugün etkileyici bir toparlanma gördü.

Mevcut piyasa dinamiklerine bakıldığında, meme coin’in özellikle kripto paraların tutarlı yükseliş trendi ile potansiyel olarak 0,10 dolarda zirve yapabileceği görülüyor. Şu anda fiyatın, sürekli yükseliş trendini doğrulayacak 0,08 dolar bölgesini aşması bekleniyor. 0,07 dolara doğru bir düzeltme olabilir. Ancak her şey yolunda giderse bu kısa ömürlü olacaktır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin