featured

Yönetici Schwartz, XRP arzı ile ilgili endişe verici düşüncelerini paylaştı! Sıkıntı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple baş teknoloji sorumlusu ve XRP Ledger’ın mimarlarından biri olan David Schwartz, token’ın arzı hakkında yeni düşüncelerini paylaştı. Blockchain hakkındaki bu düşünceler, kripto para birimi enflasyonu ve Flare Network’ün yerel token’ı olan FLR’ın airdrop’u hakkındaki tartışmalardan kaynaklandı.

XRP arzının nesi var?

Konuyu tartışan Schwartz, Ripple’ın fiyat düşükken daha fazla token dağıtmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ona göre, XRP fiyatı zaten 0,4 dolarda olduğu için piyasadaki çok sayıda token akışı, işleri çok daha zorlaştırıyor.

XRP

Özel bir sorun da, ABD’li alıcılar için bunun normal gelir üzerinden vergilendirilmesi ve onları token’ları aldıklarında yaklaşık %50’sini satmaya zorlamalarıdır. Schwartz, tüm token’ların piyasaya sürülmesinin fiyatın en düşük seviyesindeyken yapılmasının nedenleri olduğunu söyledi.

Daha önce, Ripple’ın eski geliştirici ilişkileri direktörü Mat Hamilton, Ripple’ın hesaplarındaki 100 milyar dolarlık arzının %80’ini nasıl elde ettiğini açıklamıştı. Hamilton’un sözlerine atıfta bulunarak, XRP mimarları bu hacmi açık Genesis cüzdanından aldı ve ekosisteme dayalı ticari bir proje inşa etmesi için Ripple’a verdi.

XRP Ledger Services portalına göre, Ripple’ın şu anda hesaplarında 43,4 milyar adet token bulunuyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin