featured

Bu altcoin’in boğaları, kritik direncin kırılmasının ardından yorulmuş olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan THETA, zincir üstü gelişmeler ve kripto para birimlerine ilişkin duyarlılığın tersine dönmesinin bir sonucu olarak son birkaç hafta içinde yükselişe geçti.

Akış hizmetleri, modern toplumun büyük bir parçası haline geldi. Theta Network, Web 3 alanı için bu tür bir teknoloji inşa ediyor.

CoinGecko verilerine göre THETA, diğer altcoin’lerle birlikte iki haftalık zaman diliminde %15 oranında bir artış kaydetti. Ağ, Theta Network’ün merkezi olmayan depolama çözümü EdgeStore’un son alfa sürümüyle geliştirme sürecini hızlandırıyor.

Ağı güçlendirmek

Geliştirme ekibi, 20 Ocak tarihli blog gönderisinde, bu yeni veri depolama yönteminin ağın ve Web3’ün ilerlemesine nasıl yardımcı olabileceğini ayrıntılı olarak açıkladı.

EdgeStore çözümü, Web3 içeriğini depolamanın merkezi olmayan bir yolu olacaktır. Bu, halihazırda içeriği kodlama ve kod dönüştürme yeteneğine sahip olan Theta Edge Nodes üzerinde çalışacaktır.

Kripto para piyasasını çevreleyen korku, belirsizlik ve şüphe, ağların ortaklıklarla büyümesini engellemedi.

Bir Web3 eğlence şirketi olan Trusted Media Brand, artık Theta’nın Kurumsal Doğrulayıcı Düğümlerinin büyüyen listesinin bir parçası.

Liste, birkaç isim vermek gerekirse Samsung, Google ve Sony gibi teknoloji endüstrisi devlerini içeriyor. Bu, eğlence hizmetleri için Web3’ün benimsenmesini hızlandıracaktır.

THETA İçin Sırada Ne Var?

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 1,02 dolarda bulunan direnç noktasını aşarak 1,04 dolara ulaştı. 1 dolara doğru olan bu hareket, dün ilerlemeyi durdururken boğaları bitkin bırakmış olabilir. Şu anda THETA boğaları kazançları pekiştirmeye odaklanmış durumda.

altcoin THETA grafik

Boğalar altcoin’i konsolide etmekte başarılı olursa, önümüzdeki birkaç gün içinde patlayıcı bir yukarı yönlü baskı görebiliriz. THETA’nın Bitcoin ile yüksek korelasyonu olması sebebiyle piyasa liderinin hareketi de yönü belirlemede etkili olacaktır.

Altcoin’in fiyatının FTX çöküşü öncesi seviyeleri geri kazanması için kat etmesi gereken daha çok yol olsa da, şu anki istikrarlı ivmesi kesinlikle yatırımcıların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacaktır. Analistler ise fiyatın geleceği için iyimser.

Şimdilik,1,20 doları hedefleyen yatırımcılar,  konsolidasyon token’a kısa ve orta vadeli kazançlar için biraz yer verdiğinden, ivmeyi sabit ve yavaş tutmaya odaklanmalıdır.

Bitcoin’in fiyat hareketi THETA fiyatını da etkilediğinden, BTC’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde nasıl hareket ettiğini izlemek de bir öncelik olmalıdır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin