Brave ekosistemi büyüyor.
Brave ekosistemi büyüyor.

Wikipedia, Brave ekosistemine katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en çok ziyaret edilen yedinci web sitesi Wikipedia, doğrulanmış bir yayıncı olarak Brave Browser’a katılan en son web sitesi oldu. Wikipedia artık kâr amacı gütmeyen kuruluşların gelirini artırmayı hedefleyen Basic Attention Token ile bağışları kabul edebilecek.

Brave, çevrimiçi reklamcılık endüstrisinde yerel kripto para birimi olan BAT’ı kullanarak devrim yaratıyor. Şirket, artan Brave kullanıcı sayısını ve içerik oluşturucularını tamamlayan birçok yeni özellik eklediği dikkat çekici bir yıl geçirdi.

Brave ekosistemi büyüyor

Hareket içerik oluşturmaya odaklanan daha küçük web siteleriyle başlarken, hızla internette en çok ziyaret edilen ve en öne çıkan web sitelerine yayıldı. 

Wikipedia, Brave yayıncısı olan en popüler web sitesi konumunda ve Alexa sıralamasına göre dünyanın en çok ziyaret edilen siteler arasında yedinci sırada.

Brave’in doğrulanmış yayıncıları arasında Vikipedi, yetişkin web sitesi Xhamster, video paylaşım platformları Aparat ve Vimeo’nun yanı sıra İngiliz gazetesi The Guardian yer alıyor.

Bu kadar yüksek trafikli bir web sitesine yayıncı olmak, şirketin ödül programına daha fazla adaptasyon getirebilir. Vikipedi ayrıca, Brave ödüllerinin bir yayıncı için önemli bir gelir kaynağı olup olmadığını test etmek için iyi bir gösterge olarak görülüyor.

Vikipedi, bağış temelli bir gelir modeli üzerinde çalışıyor. Wikimedia Foundation 2017’de 109 milyon ABD doları gelir elde etmişti.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin