Binance CEO'sunun çarpıcı Bitcoin tahmini viral oldu
Binance CEO'sunun çarpıcı Bitcoin tahmini viral oldu

Binance CEO’sunun çarpıcı Bitcoin tahmini viral oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao Bitcoin tahmini viral oldu. CEO, bir Bitcoin’e sahip olmanın, bireyin dünyanın en zengin insanlarından biri olarak statüsünü garanti edebileceğini düşünüyor.

Binance CEO’sunyn Bitcoin tahmini: “Bir Bitcoin’e sahip olmak yeterli.”

Yeni bir ilgi çekici tweette Zhao, Bitcoin’in sınırlı toplam arzının yatırımcılarını son derece nadir bir sınıfa iteceğini düşünüyor. Bitcoin protokolü toplamda 21 milyon kripto para çıkarmanıza olanak tanır ve Blockchain.com’a göre şu anda 17.895.176 BTC var. Bitcoin girişimcisi Charlie Shrem, Bitcoin’in mevcut ve gelecekteki değerinin kanıtı olarak göreceli kıtlığına işaret ediyor:

Bitcoin’in gerçekte ne kadar az miktarda olduğuna bakın, 18 milyon kripto paranın biraz altında olması delilik. Bunun ne kadar az olduğunu düşün. Bu her Kahire vatandaşının sadece 1 Bitcoin alması için bile yeterli değil.  İhtiyacınız olan tek şey bir tanesi ve bu hayatı değiştirecek.

Hal Finney: “Bitcoin 10 milyon dolar olacak.”

Uzmanın kıtlık konusundaki yorumları, Bitcoin’in başındaki ilk katılımcı ve Satoshi Nakamoto’nun ilk BTC işleminin alıcısı olan Hal Finney’in yaptığı yorumları yansıtıyor. Hal Finney bir e-posta da şunları yazdı:

Eğlenceli bir düşünce deneyi olarak, Bitcoin’in başarılı olduğunu ve dünya çapında kullanımda baskın ödeme sistemi haline geldiğini hayal edin. O zaman para biriminin toplam değeri, dünyadaki tüm servetlerin toplam değerine eşit olmalı.  Dünya çapındaki toplam kişisel refah tahminleri 100 trilyon dolar ile 300 trilyon dolar arasında değişiyor. 20 milyon tokenle her kripto paraya yaklaşık 10 milyon dolar değer verilir.

 Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin