WhiteBIT demo token

WhiteBIT Demo Token: Para kaybetme riski olmadan işlem yapmayı öğrenin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir cüzdan oluşturduğunuza göre, ilk kripto bakiyenizi edindiniz demektir. İster dizüstü bilgisayarınızdan ister telefonunuzdan işlem yapmaya başlayabilirsiniz. İlk stratejinizi test etme zamanı.

WhiteBIT kripto para borsası, cüzdandaki varlıkları riske atmadan eğitim döneminden geçmenizi önerir. Size avantajların neler olduğunu anlatacağız.

WhiteBIT Demo Token nedir ve kripto para borsasında nasıl biriktirilir?

Demo Token, satın alınamayan bir kripto para birimidir. Ücretsizdir ve gerçek bir değeri yoktur. WhiteBIT kripto para birimiyle işlem yapmak için siteye kaydolmanız gerekir.

Platformda 0.5 DBTC ve 1000 DUSDT gibi çok sayıda demo token mevcuttur. Eğitim aşamasında defalarca (deneme amaçlı) Bitcoin alıp satmanıza ve işlemi öğrenmenize olanak tanıdığı için avantajlıdır.

Demo fonları kullanarak Bitcoin nasıl satın alınır?

Her kripto yatırımcısının amacı yatırımlarını çoğaltmak, zarar etme riskini ortadan kaldırarak en kötü senaryodan kaçınmaktır. Bunun için, ister WhiteBIT’de ister başka bir platformda yapacağınız tüm işlemleri hesap etmeniz gerekmektedir.

Öncelikle nasıl talimat verileceğini öğrenmeniz gerekir. Tacir, kripto işlemlerin yapıldığı talimatlar defterinde ve işlem araçlarında ustalaşmışsa, hali hazırda uygulanan stratejiyi kendine göre düzenlemesi gerekir.

Nasıl yapılır?

 

● Kaydolduktan veya yetki onayı aldıktan sonra Spot bakiyeye gidin ve “Demo Token Al”ı seçin. Bunun özel bir kuralı olmadığı için sadece birkaç tık ile etkinleştirebilirsiniz.

● Ardından, Temel veya PRO İşlem’i seçin.

● Bir Piyasa emri vererek DUSDT için Bitcoin almaya çalışalım. Piyasa bölümünde Demo’yu seçin ve varlığa tıklayın. Ardından kripto ticareti yapacağınız tutarı DUDT’ye girin. İşlem ücreti buna dahil edilecektir.

 

WhiteBIT’in avantajı hem (Piyasa veya Limit gibi) ortak emir türlerine hem de kripto para borsasına özgü (Koşullu) benzersiz emirlere sahip olmasıdır. Kullanıcı bu platformun belirli araçlarını öğrenmek niyetinde olmasa bile, diğer platformlarda kullanılabilecek beceriler kazanabilir.

 

Önemli: Demo Token’ler, ödünç alınan fonlarla kripto para birimi almak veya satmak için test amaçlı kullanılamaz (Marj İşlem bölümü).

 

Stratejiyi ne etkiler?

Paranın yatırıldığı tüm varlıklar kripto para birimi portföyünü oluşturur. Portföyün dengelenmesi başarılı bir ticaret için ön şarttır. Hangi coin’in ne zaman yükselip ne zaman düştüğünü takip etmek gerekir. WhiteBIT, genel işlemlerin geçmişini ve açık (şu anda yerine getirilmemiş) alım satım emirlerini gösteren sipariş geçmişi uygulamasını hayata geçirmiştir. Bu uygulama, yapısal düşünmeyi teşvik edebilecek bir araçtır. Bu araç kitlesel kripto para birimi ticaretinin devam ettiği platformda nadiren bulunabilen faydalı bir araçtır. Tacirin günlüğü olarak değerlendirilebilir.

 

Bir yatırımcı WhiteBIT Demo Token’ler için ilk talimatı vermeden önce, yatırım amacını belirlemelidir. Yatırımlar bakiyede tutulmak üzere yapılabileceği gibi günlük (her saat, dakika, hafta veya 4 yılda bir) işlem yapmak için de planlanabilir.

 

Tacir, varlıkla ilgili çeşitli bilgiler edinmelidir: Örneğin varlığın belirli bir saatte, dakikada veya belirli bir haftada ne kadar değişken olduğu gözetilmelidir. Değişkenliği daha az olan kriptolar genellikle uzun vadeli bir stratejinin parçasıdır. Değişkenliği yüksek olanlar ise daha çok gün işi işlem yapmaya odaklanan tacirlerin ana varlığıdır.

WhiteBIT demo token işlem: Yeni başlayanlar için avantajları ve detayları. 

WhiteBIT’deki en basit talimatlara alışmak için benzersiz platform araçlarını kullanmaya

başlayın. Diğer emirleri ve kendi stratejilerinizi deneyin– Demo Token’i test edin:

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. İçerikte geçen bilgiler kripto sinyal sitesine aittir. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin