Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar
Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar

Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın kripto para lideri Bitcoin’in yıl sonu beklentileri iştah kabartıyor. 2021 yılının sonuna yaklaştıkça Bitcoin için yeni tahminler gelmeye devam ediyor. Wall Street Stratejisti ve Fundstart kurucu ortağı olan Tom Lee, yıl sonu Bitcoin beklentisini açıkladı.

Analist ve uzmanların çoğunluğu yıl sonunda Bitcoin’den büyük bir ATH bekliyor. 100 bin dolar seviyesi oldukça fazla dile getiriliyor. Ancak piyasanın önde gelen isimleri Bitcoin’in 100.000 doları aşacağını düşünüyor. Bunlardan biri de Tom Lee.

Wall Street Stratejisti ve Fundstart kurucu ortağı olan Tom Lee, Bitcoin’in yıl sonunda 100 bin dolara çıkacağına inanıyor. Hatta 2021 yılı bitmeden önce kripto varlığın 168.000 doları göreceğini düşünüyor. Tom Lee, Mayıs 2021 yılında 100 bin dolar hedefini açıklamıştı. Şu an ise neredeyse iki kat değer beklentisi olduğunu dile getirdi.

Bitcoin para biriminin oynaklığı Wall Street Stratejistini asla endişelendirmiyor. Lee, 

“Bana kalırsa Bitcoin aşırı uçucu. Ancak varlığın doğasında bu var. Yatırımcılar için için ödüllü tarafı da zaten burada yatıyor.”

ETF onayı Bitcoin’in fiyatını ateşliyor

Stratejist Lee, ETF onayının gelmesini önemsiyor. Bitcoin için tarihi bir başarı olarak yorumlayan Lee, vadeli işlem BTC’nin rekor kırmasını sağlayacağını düşünüyor. Birden fazla gelecek olan ETF onayı ile birlikte 100 bin dolar seviyesi muhtemelen daha çabuk gerçekleşebilir.

Tom Lee, ETF ile beraber daha çok yatırımcının oyuna dahil olacağını söylüyor. Kullanıcılar yavaş yavaş portföylerini Bitcoin ile genişletiyor.

Yatırımcılar 100 bin doların üzerinde Bitcoin alacak

100.000 dolar artık popüler bir tahmin haline geldi. Gelecek yıllarda 100K, Bitcoin için psikolojik ve ana destek noktası olabilir. Hatta konuyla alakalı analist Jurrien Timmer, CNBC’ye şunları söyledi:

“Bitcoin, eninde sonunda 100 bin dolara ulaşacaktır. Bana göre uzun bir zaman dilimi var. 2023 ya da 2024 yılında 100.000 dolar görülebilir. Bununla birlikte yatırımcılar artık 100K ve üzerinden BTC sahibi olacak.”

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin