Kritik açıklama: Solana krizinde Buterin desteği geldi

Vitalik Buterin, Ethereum Merge hakkında önemli açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin dün projeleri hakkında açıklama yaptı. Buterin, Perşembe günü yaptığı açıklamada, ağ iş kanıtı (PoW) ‘dan bir hisse kanıtı (PoS) konsensüs sistemine geçtiğinde önemli bir mihenk taşına vurgu yaptı. 

“Birleştirme” sonrasında Ethereum’un yaklaşık %55 tamamlanacağını bizzat Buterin kendisi söyledi.

Fortune’un bildirdiğine göre Viltalik Buterin, Paris’teki Ethereum Topluluk Konferansı’nda (EthCC) konuştu. Ethereum kurucu ortağı, 

“Hisse kanıtı, çalışma kanıtından çok daha güvenlidir. Ancak zayıf öznellik gibi ödünleşimleri var.”

Ethereum, Merge için geri sayıma başladı

Vitalik Buterin, Bitcoin ve Ethereum arasındaki farkın, Bitcoin’in geliştirme açısından %80 tamamlanmış olarak kabul edilmesi olduğunu söyledi. Öte yandan Ethereum’un şu anda yalnızca yaklaşık %40’ı tamamlanmış olduğu düşünülüyor. Birleşme sonrası sonrasında tamamlanma oranı daha da artmış olacak.

Geçen hafta, Ethereum geliştiricileri , birleştirmenin geçici olarak 19 Eylül haftasında gerçekleşeceğini açıkladı.

Birleştirmeden sonra, Ethereum’un yol haritası, ağı daha güvenli ve merkezi olmayan hale getirmeyi amaçlayan geliştiricilerin “surge, verge, purge ve splurge,” olarak tanımladığı dört parçalı bir yükseltmeden oluşuyor. Son olarak Vitalik Buterin şu sözlere yer verdi:

“Bu yol haritasının sonunda Ethereum çok daha ölçeklenebilir bir sistem olacak. Sonunda, Ethereum saniyede 100.000 işlem gerçekleştirebilecek.”

ETH fiyatları yükseldi

Ethereum fiyatı bu hafta yükselmeye devam ediyor. Geçen haftanın aynı zamanından bu yana yaklaşık %31 arttı. ETH, 21 Temmuz’un sonlarında 1.600 dolara kısa bir süre dokundu. Şimdi ise bu bölgeye yakın bir fiyat politikası izliyor.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin