featured

Vitalik Buterin 12 milyon dolar değerinde ETH aktardı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sektördeki en büyük ikinci ağın kurucu ortağı olan Vitalik Buterin, son 20 gün içinde cüzdanları arasında yaklaşık 12 milyon dolar değerinde kripto para transferi yaptı. Şüpheli aktivite hemen kripto topluluğunun dikkatini çekti.

LookOnChain’in analizine göre, son 20 günde 9.300 ETH alan 0x9e92 ile biten balina adresi bir şekilde geliştiricinin kendisine bağlı olabilir. Para göndermek için kullanılan adres “0xd04d” ile bitiyor ve yalnızca Vb3 cüzdanından para aldığı için Buterin‘e ait gibi görünüyor.

Para aldıktan sonra, balina yaklaşık 260 milyon dolar değerinde toplam 170.913 ETH tutar. Bu durum, onu piyasadaki kripto para biriminin en büyük sahiplerinden biri yapar. İşlemin geçmişi, balinanın aslında belirli bir borsaya bağlı olduğunu veya OTC masası olarak işlev gördüğünü düşündürecek herhangi bir faaliyet göstermiyor.

Tarihsel olarak, hem kurumsal hem de perakende yatırımcılar genellikle kripto etkileyicilerinin, projelerinin ve geliştiricilerinin hesaplarını takip ettiğinden, Buterin tarafından yapılan işlemler genellikle Ethereum’un piyasadaki oynaklığında bir artışa neden oldu.

Hatta bazı topluluk üyeleri, Buterin’in varlıklarının bir kısmını satmaya istekli olduğunu varsayarken, Ethereum yaklaşık iki hafta önce piyasada gördüğümüz fiyata kıyasla önemli bir seviyede işlem görüyor.

Neyse ki Ethereum’un fiyat performansı, ağ etkinliğinin toparlanması ve pazardaki ani girişlerin kaçınılmaz olarak piyasadaki en büyük kripto para birimlerini etkilemesi sayesinde yılın başından bu yana büyük ölçüde iyileşti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin