Verge ortaklıkları tehlike altında mı? Yeni güncellemeler sorunları çözer mi?
Verge ortaklıkları tehlike altında mı? Yeni güncellemeler sorunları çözer mi?

Verge ortaklıkları tehlike altında mı? Yeni güncellemeler sorunları çözer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge’nin Pazarlama ve Operasyon Danışmanı Kris Chase geçtiğimiz günlerde geliştirme ekibi tarafından GitHub’da güncellenen bir patch hakkında tweet attı. Peki Verge ortaklıkları tehlike altında mı? Yeni güncellemeler sorunları çözer mi?

Yeni güncellemeler sorunları çözer mi?

Patch, tüm platformlar için kullanıma sunulan önceden derlenmiş ikili cüzdan özelliğini içerir. GitHub açıklamasında, geliştiricilerin bir madencilik havuzuna katılmak yerine, madencilerin cüzdanı kendileri tarafından kullanabileceğini belirtiyor. Süreç Solo Madencilik olarak adlandırılıyor. Kris Chase, Verge ağındaki çok yayınlanmış Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDOS) saldırısını yayınladı. Çeşitli kaynaklar, madencilik için çok algoritma yaklaşımı kullanılarak neredeyse 35 milyon XVG tokeninin çalındığını söylüyor.  GitHub’daki patch duyurusundan önce Kris Chase  şu paylaşımı yaptı:

Verge topluluğu sesinizi duyduk. Geliştirme ekibi şu anda  yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. Sabrınız için teşekkürler. Yeni gelişmeler konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Verge ortaklıkları tehlike altında mı?

Twitter ve Reddit gibi çeşitli sosyal medya platformlarındaki kullanıcılar, saldırının etkilerinin üstesinden gelmek için Verge’nin girişimlerini tartışmaya devam ediyor. Pornhub ve Verge ortaklığının DDOS saldırısı nedeniyle tehlikede olabileceğini öne süren spekülasyonlar  şu anda gündemde yer alıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin