featured

VeChain boğaları kontrolü kaybetmiş durumda! Düşüş nerede duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan VeChain için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,0304 dolar seviyesinden işlem gören VET için, en güçlü direnç noktası 0,0336 dolarda bulunuyor.

VET fiyatı, son 24 saatte düşüş trendi içerisinde girdi. Altcoin, 0,032 dolardan düşmeye başladı ve kısa sürede bu hareket hız kazandı. 1 Haziran 2022 ile 2 Haziran 2022 arasında büyük bir çöküş yaşadı ve bu da fiyatın 0,029 dolara düşmesine neden oldu. Daha sonra 0,31 dolara yükselmesine rağmen bu çok uzun sürmedi ve yeniden 0,030 dolara düştü.

VET için işlem hacmi son 24 saatte %1,85 oranında düşüş yaşayarak 147,400,265 dolara geriledi.  Altcoin, 1,939,278,571 dolarlık canlı piyasa sermayesi ile kripto para sıralamasında 33. Sırada yer alıyor.

VET 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

VeChain, piyasa oynaklığının artan dinamikler gösterdiğini ve piyasa kırılganlığını bir öncelik haline getirdiğini ortaya koydu. Sonuç olarak kripto para biriminin fiyatı, öngörülemeyen ve istikrarsız değişken dalgalanmalara karşı daha duyarlı hale gelecektir.

Bollinger bandının üst sınırı, VET için güçlü bir direnç görevi gören 0,033 dolar seviyesinde iken, alt limiti ise en güçlü destek noktasını temsil eden 0,029 dolar seviyesinde bulunuyor.

VeChain grafik

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca fiyat, azalan bir piyasaya işaret eden aşağı yönlü bir yön izliyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, piyasa daha fazla düşüş potansiyeli gösteriyor. Yani ayılar yakında piyasayı yutabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43 endeksinde işlem görüyor. Bu da düşüş eğiliminin varlığının bir başka kanıtı.

1 günlük VeChain fiyat grafiği analizi

VeChain 1 günlük fiyat grafiği analizi, azalan bir yönü takip eden piyasa oynaklığını gösterir. Bu, dalgalanmalara tabi olan VET fiyatlarının oynaklıkla aynı yönde dalgalanacağı anlamına gelir.

Bollinger bandının üst sınırı, VET için en güçlü direnç görevi gören 0,33 dolarda iken, alt limit ise en güçlü destek noktasını temsil eden 0,028 dolar seviyesinde bulunuyor.

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Eğer, piyasa desteği kırarsa bu da fiyatta kırılmaya neden olacaktır. Bu nedenle de, bir geri dönüş yakın olacak.

VeChain için Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40 endeksinde işlem görüyor. Bu da kripto para biriminin istikrarlı işaretler gösterdiği anlamına geliyor. Satış faaliyeti, RSI puanının düşmesine neden olan satın alma faaliyetini aştı.

Sonuç olarak

VeChain fiyat analizi, kripto para biriminin daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor. Boğalar piyasada sahip oldukları kontrolü kaybetmiş görünüyor ve ayılar piyasayı sarmış durumda.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin