Ethereum durmuyor! Fiyat 1.600 doları aştı, işlem ücretleri coştu
Ethereum durmuyor! Fiyat 1.600 doları aştı, işlem ücretleri coştu

V şeklinde toparlanan altcoin için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son zamanlarda Bitcoin karşısında daha yüksek bir beta varlık olarak işlem görüyor.

Kripto para birimini yakından takip ediyor ancak daha sert hareketler görüyor. Dün geceki Bitcoin satışları, kripto para birimini 1.040 $’a kadar düşürdüğü için bu gerileme ETH için biraz şoke edici oldu.

Bu düşüş, ETH’nin sadece birkaç gün önce belirlenen 1.450 $’lık en yüksek seviyelerinde %30 oranında geri dönüşe işaret ediyor.

Bununla birlikte, bu düşük seviyelerin belirlenmesinden bu yana, Ethereum, bir makro dibi işaretleyebilecek güçlü bir v şeklinde iyileşme kaydetti.

Livercoin isimli bir trader son tweet’inde ETH’ nin performansından bahsetti. Tradera göre ETH Bitcoin’e karşı güçleniyor.

Ethereum, son zamanlarda bazı çalkantılı fiyat hareketleri gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.450 $’lık satış baskısı, Bitcoin’in zayıflığıyla büyütülen yoğun bir düşüş trendini tetikledi.

Bu satış dün akşam teslimiyete dönüştü ve kripto, 1.040 $’ a kadar keskin bir geri çekilme gördüğünden beri yükseliyor.

Bir analist şu anda ETH konusunda iyimser ve kripto para biriminin hem Bitcoin hem de dolar kuruna karşı gücünün yakında büyük bir artış görebileceğini gösterdiğini belirtti.

Ethereum V şeklinde toparlandı

Ethereum, yazım sırasında şu anki 1.230 $’lık fiyatıyla gecelik en düşük seviyesinin %20’nin üzerinde işlem görüyor.

Gördüğü muazzam toparlanma, aynı zamanda son düşük seviyelerinden önemli ölçüde yükselen Bitcoin’den daha iyi performans göstermesine izin verdi.

ETH’nin güçlü toparlanması, yatırımcıların düşüşlerini satın alma konusunda daha istekli olduklarını, çünkü henüz tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmadığını ve fiyat keşfini görmediğini gösterebilir.

Analist: ETH’nin geri dönüşü, muazzam artışın yakında olduğunu gösteriyor

Bir analist, yakın tarihli bir tweet’te, Ethereum’un Bitcoin kuru ve USD kuru karşısında toparlanmasının, yakında “uygun” bir ralli görebileceğini gösterdiğini açıkladı.

Bu, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin bir başka testinin yakın olduğu anlamına gelebilir, ancak bu sefer kripto burada var olan direnci kırabilir.

“BTC’ye karşı ETH, devamlılık ve uygun bir ralli için çok iyi görünüyor. BTC bugün bir miktar güç / ölü kedi sıçraması gösterirse, ETH üzerinde büyük verimsiz hareket bekleniyor. “

Ethereum

Önümüzdeki birkaç gün, Ethereum’un görünümüne biraz ışık tutacak. Çünkü bu mevcut ivmenin bir uzantısı, önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha da yükselişe neden olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin