Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor
Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar da kâr elde ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayında kısa vadeli Bitcoin ticareti yükselmesine rağmen, en az üç yıldır aktif olmayan cüzdanlar, BTC sahiplerinin en büyük bölümünü oluşturuyor.

Uzun vadeli BTC yatırımcıları

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları, 2021’in tüm zamanların en yüksek seviyesine rağmen satış yapmıyor gibi görünürken, alana yeni başlayanlar yol boyunca kar alıyor.

BTC cüzdanlarının blockchain’de en son aktif hale gelmesinden bu yana geçen zamanı görsel olarak gösteren Unchained Capital’in “Hodlwaves” tablosuna göre, 2021 hem uzun hem de kısa vadeli faaliyetlerde bir artış gördü.

Grafik, son 30 ila 90 gün içinde hareket eden kripto para sayısının 2018’den bu yana en yüksek seviyesinde olduğunu gösteriyor. Bu adresler %15’ten fazlasını temsil ediyor ve şu anda BTC cüzdanlarının en büyük bölümünü oluşturuyor.

Üç ila beş yıl arasında hareketsiz kalan Bitcoin cüzdanları, şu anda tüm adreslerin % 13,5’ini temsil eden ikinci en büyük segmenttir. Bu cüzdanların sayısı da 2021’de istikrarlı bir şekilde arttı ve izleyiciler, verilerin 2017 sezonu boyunca satın alan ve tüm ayı trendi boyunca elinde tutan çok sayıda BTC çantası tutucusunu yansıtabileceğini düşünüyor.

Beş ila 10 yıl arasında aktif olmayan cüzdanların payı geçen yıl küçülürken, en az on yıldır aktif olmayan adreslerin sayısı iki yıl önce yaklaşık olarak % 1,7’den 10,7’ye yükseldi.

11 Mart’ta, CTO ve blok zinciri kripto analitik firması Glassnode’un kurucu ortağı Rafael Schultze-Kraft, son üç veya daha fazla yıldır aktif olmayan cüzdanların sayısının Aralık sonundan bu yana istikrarlı bir şekilde arttığını ortaya koyan verileri paylaştı.

cointelegraph

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin