featured

Önümüzdeki hafta işlem yapmaktan kaçınmanız gereken 3 kripto para birimi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası farklı şekil ve boyutlarda, farklı hizmetlere ve yatırımcılara hitap eden varlıklarla dolu olsa da bunların hepsi her zaman yatırım yapmak için iyi bir fırsat sunmaz. Aslında bazılarına en azından şimdilik yatırım yapmaktan kaçınılması akıllıca olabilir.

Finbold, kripto para birimi derecelendirmeleri, fiyat geçmişi ve belirli kripto varlıklarıyla ilgili son gelişmeler gibi göstergelere dayanarak 22 Mayıs’ta başlayan ve 1 hafta boyunca kaçınmanın iyi bir fikir olabileceği bu tür üç piyasa katılımcısının listesine ulaştı.

Kusama (KSM)

‘Şimdilik kaçının’ listelerinde düzenli olarak yer alan Kusama (KSM), nisan ayına kıyasla benimsenme ve teknolojik gelişimini biraz geliştirdi. Ancak bu bölümde hâlâ ‘çok zayıf’ olmaya devam ediyor ve 19 Mayıs itibariyle Weiss Crypto Ratings’ten ‘E’ notu aldı.

Polkadot (DOT) ekosisteminin üretim öncesi blok zinciri versiyonu, son yedi gün içinde fiyatında yüzde 3,33’lük bir artış kaydetmesine rağmen aylık grafiğinde yüzde 26’ya yakın bir kayba yol açan düşüş yoluna devam etti ve şu anda 25,38 dolar fiyattan işlem gördüğü için piyasa performansı açısından ‘D’ notu (‘zayıf’) aldı.

Mina Protocol (MINA) kripto para birimi

Bu arada nisan ayında da alım satımdan kaçınılması gereken kripto paralar listesinde yer alan Mina Protokolü (MINA), teknolojik gelişimi ve benimsenmesi açısından ‘E’ yani ‘çok zayıf’ notu aldı ve bu not daha önce gözlemlenen dönemden biraz daha kötü.

kripto

Dünyanın ilk sıfır bilgi (ZK) blok zinciri olma hedefiyle gizliliği koruyan bir ağ geçidi inşa eden platform, 2023 üç aylık şeffaflık raporundaki iyimserliğe rağmen piyasa performansı açısından ‘D+’ ya da ‘zayıf’ notu aldı ve bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 26 düşerek şu anda 0,57 dolardan işlem görüyor.

Filecoin (FIL)

Eşler arası bir dosya depolama ağı olan Filecoin (FIL), benimsenmesi ve teknolojik gelişimi nedeniyle ‘E+’ puanına (‘çok zayıf’) sahiptir ve Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yakın zamanda yapılan bir ‘güvenlik’ tanımlamasıyla konumunu daha da kötüleştirmiştir.

Filecoin Vakfı’nın Filcoin’in bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasına kesinlikle katılmamasına rağmen FIL’in fiyatı düşmeye devam ederek geçen ay yüzde 23,07’den fazla değer kaybetti ve basın saatine göre 4,45 dolardan el değiştirdi.

Sonuç:

Yukarıdaki kripto varlıkları şu anda çok iyi performans göstermese de bu sektörün genellikle beklenmedik bazı dönüşlerle bir gözlemciyi şaşırtabileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle bu dijital para birimleri bile bir tür olumlu gelişme veya duyuru ile sürpriz bir geri dönüş yapabilir.

finbold

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin