Ünlü yatırımcı, Dogecoin fiyatını yorumladı! DOGE'yi ne bekliyor?
Ünlü yatırımcı, Dogecoin fiyatını yorumladı! DOGE'yi ne bekliyor?

Ünlü yatırımcı, Dogecoin fiyatını yorumladı! DOGE’yi ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, ilk 10 kripto para birimi arasındaki konumunu koruyor. Ancak, bir yatırımcının bakış açısından DOGE, kısa vadeli yatırımlara layık olmakta yavaş yavaş başarısız oluyor.

Dogecoin tekrar düşecek mi?

Dogecoin, bir ay içinde %25,17 oranında toparlanmasına rağmen DOGE sahipleri kayıplarını telafi etmekten oldukça uzak. Mayıs 2021’de başlayan düşüş trendi DOGE pazarındaki hakimiyetini sürdürdü.

Geçen haftaki rallide momentum boğalara doğru kaymaya başladı. Yatırımcılar, DOGE’nin uzun vadeli direncini kıracağını düşünüyorlardı. Ancak ne yazık ki DOGE, güçlü yükseliş ivmesini uzun süre sürdüremedi.

Yazım sırasında, meme coin son üç günde %4 düştü. DOGE, yazı yazılırken trend çizgisinin altına döndü. Mikro çerçevede, durum çok daha iyi görünüyor. Ancak makro çerçevede DOGE, yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Ayrıca, uzun vadeli yatırımcılar da dahil olmak üzere yatırımcılar sonunda sabırlarını kaybediyorlar. Son zamanlarda arzlarını hareket ettirerek önemli ilerleme kaydettiler.

Diğer taraftan işlem hacmi 4.1 milyar doları aştı. Bu, Mart 2022’den bu yana kaydedilen en yüksek günlük hacim. İşlem hacmi özellikle herhangi bir alım veya satım ivmesine işaret etmediğinden, hacimdeki artış satış baskısı ile ilişkilendirilemez.

Bildirildiğine göre, hacmin yaklaşık %94’ü balinalar tarafından kaydedildi. Bir şekilde perakende yatırımcıların toparlanma umudu taşıdığı gerçeğinin altını çiziyor. Ve kısa vadeli toparlanma yakında fiyatlara yansıyabilir.

0,06 dolardan işlem gören meme coin üzerindeki aktif yükseliş trendi, RSI nötr işaretin üzerindeki yükseliş bölgesine ulaştıktan sonra ilerliyor gibi görünüyordu. Ancak daha geniş bir zaman diliminde, yakın zamanda bir ralli olmayacağından, perakende yatırımcıların varlıklarını hareket ettirmeye başlaması kısa sürecek gibi duruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin