Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?
Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?

Ünlü trader Cardano için uzun vadeli hedefi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, popüler bir analist ve trader olan “Crypto Capo” Cardano ($ ADA) için süper yükseliş odaklı orta ve uzun vadeli tahminlerini sundu.

Cardano için fiyat beklentisi

Cardano’nun fiyat hareketine ilişkin teknik analizi, Cardano’nun orta vadede 3-4 ABD Dolarına ve uzun vadede 30 ABD Dolarına ulaşabileceğini gösteriyor.

TradingView’den elde edilen veriler, kripto borsası Kraken’de, Cardano’nun yıla 0.1816 $’dan başlayan ADA’sının şu anda 1.2105 $’ dan işlem gördüğünü gösteriyor. Bu durum yılın başından bu yana %566.20 artış olduğu anlamına geliyor.

Bu ayın başlarında, Orion Protocol ($ ORN) ekibi, “Cardano blok zincirinin ilk likidite toplayıcısı olmak” için IOHK ile bir ortaklık duyurdu ve iki planın “DeFi ve NFT’nin ölçeklenebilirliğini ve sürdürülebilirliğini sağlamak için birlikte çalışmayı planladığını” söyledi.

Zincirden bağımsız olan Orion Protocol, “merkezi olmayan ve merkezi kripto borsaları ve takas platformları arasındaki likiditeyi merkezi olmayan tek bir platformda toplayarak tüm dijital varlık pazarına merkezi olmayan bir ağ geçidi sağlayacağını” söylüyor.

Cardano’nun altyapısının üzerine inşa etmeyi neden seçtiğine gelince, blog yazısı şunları söylüyordu:

“Cardano’nun çok katmanlı protokolü gelişmiş işlevler gerçekleştiriyor ve temelinde bir kontrol katmanına zarif bir şekilde bağlanan bir yerleşim katmanına sahip. Ödeme katmanı bir hesap birimine sahip olurken, kontrol katmanı akıllı sözleşmeler yürütecek. Kontrol katmanı, kimliği tanımak, uyuma yardımcı olmak ve örneğin kara listeye almaya izin vermek için programlanacaktır.

Cardano blok zincirinin altyapısını entegre etmek, protokolün ve amiral gemisi ürünü Orion Terminal’den Orion NFT Aggregator’a kadar her bir çözümün birlikte çalışabilirliğini, ölçeklenebilirliğini ve performansını çok daha fazla sağlamada önemli bir rol oynayacak.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin