Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek dedi ve bu iki altcoin’e işaret etti
Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek dedi ve bu iki altcoin’e işaret etti

Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek dedi ve bu iki altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto traderı ve analist Michaël Van de Poppe, boğa döngüsünün bir sonraki ayağında Bitcoin’den daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğuna inandığı iki büyük hacimli altcoin’e bakıyor.

Ethereum yakından izleniyor

Yeni bir videoda, kripto stratejisti Bitcoin’e (ETH / BTC) karşı Ethereum’u yakından izlediğini söylüyor çünkü paritenin patlamaya hazır olduğunu düşünüyor.

Ethereum bu bölgede 0,028 ile 0,03 arasında kaldığı sürece her şey yolunda. Ethereum 0,0265’e düşse bile her şey yolunda. Ve tüm altcoin grubundan, bu yapının tamamında gerçekten en iyi görünen birkaç koinden biri bu. Burada kaldığı sürece, ralli yapacağa benziyor.”

Van de Poppe’ye göre, Ethereum’u çevreleyen hakim korku, belirsizlik ve şüphe (FUD), “ETH 2.0 yayılmaya başladığında büyük bir kırılmayı garanti etmelidir.”

Orta vadede, tüccar ETH / BTC’nin 0,044’e fırlayıp şu anki fiyatı 0,031’den %40’ın üzerinde potansiyel kazançları temsil etmesini bekliyor.

Litecoin’e özel vurgu

Van de Poppe’nin listesindeki bir sonraki büyük hacimli madeni para Litecoin. Kripto analisti, LTC / BTC hala çok yıllık bir düşüş trendinin ortasında olsa da, yaşam belirtileri göstermeye başladığına inanıyor.

“Bu kadar büyük miktarda Litecoin işlem gördüğümde koine kayıtsız kalamıyorum. Bu da bana göre daha yüksek bir birikim olduğu anlamına geliyor. Bir sıçrama görmek istiyorsunuz, insanlar fomo duygusuna kapılıyor. İnsanlar Litecoin’in güçlendiğini görüyor. Bu durumda bile %20’lik hafif bir hareket yapar. O zaman genellikle ticareti kovalamak istemezsiniz, ancak bu bölgeyi (0,003) tersine çevirdiğinde tekrar böyle bir trend yaşamaya başlayabiliriz (0,007’den 0,016’ya hareket ettiğini görürsünüz.) ”

Litecoin senaryoyu takip ederse, Van de Poppe bunun 0,0058’e yükselebileceğini düşünüyor, bu da traderın önerdiği giriş noktasından %93’ün üzerinde bir büyümeyi temsil ediyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin