Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı
Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı

Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto traderı Kaleo, XRP, Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) için bazı kısa vadeli yükseliş fiyat tahminleri sunuyor.

XRP için 2 dolar

Kaleo, 161.000 takipçisiyle XRP’nin önümüzdeki hafta 2 dolar sınırını aşacağına inandığını paylaştı.

Piyasa değerine göre dördüncü en büyük varlık, geçtiğimiz haftalarda% 144 artarak son zamanlarda gözyaşı döktü. Ripple’ın yerel tokenı, şirketin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yasal savaşında iki büyük galibiyet elde ettiğinden beri yükseliyor. Ödemeler devi, hem baş yöneticileri Brad Garlinghouse hem de Chris Larsons’ın mali geçmişlerini mühür altında tutmayı başardı ve SEC’in daha önce XRP’den bir menkul kıymet olarak değil, “dijital para birimi” olarak bahsettiğini belirttiği belgeleri ortaya çıkardı.

BNB

Kaleo’nun gözü de BNB’de, varlığın ABD doları çiftinde azalan bir kama modelinden çıktığını ve neredeyse 500 $ işaretini geçtiğini belirtti. Kaleo, kripto para için bir sonraki hedefinin 750 $ olduğunu söylüyor ve bir ticarette “hiç bu kadar long pozisyonunda olmadığını” belirtti.

“500 $’lık BNB neredeyse tamamlandı. 750 $ sandığınızdan daha erken olacak.”

Analist, BNB’nin yukarı yönde güçlü bir kırılma yaşamasına rağmen, kısa bir süre sonra gerçekleşeceğine inandığı BTC çiftinde patlama yaptığında gerçekten yukarı doğru yürüyüşüne başlayacağını ekliyor.

“BNB, USD’yi tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) dönüştürdü, ancak BTC kuru yeni bir ATH yapana kadar bu dediğim çok yakında gerçekleşecek.”

Litecoin

Son olarak, ünlü trader aynı zamanda Litecoin veya kendi deyimiyle “dijital gümüş” üzerinde de yükseliş gösteriyor. Kaleo, BTC kurunda dirençle mücadele ediyor gibi göründüğü için Litecoin’de long pozisyonunda olduğunu vurguluyor.

“LTC / BTC çifti gün boyunca güç gösterdi. Burada direnci gerçekten özledim.”

Şimdi LTC, 260 $ seviyesini kısaca aştığına göre Kaleo, USD kurunda da fiyatın patlama yapacağına inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin