Ünlü Analist Polkadot için bu etkinliğin önemine vurgu yapıyor
Ünlü Analist Polkadot için bu etkinliğin önemine vurgu yapıyor

Ünlü Analist Polkadot için bu etkinliğin önemine vurgu yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu, uzun zamandır beklenen Polkadot (DOT) müzayedesine hazırlanırken, deneyimli kripto analisti Lark Davis, DOT için yaklaşan müzayede etkinliğinin beklenenden daha şaşırtıcı bir program olacağını belirtti.

Aslında, Davis’in açıklamasına göre, müzayede etkinliğinin başlamasına en az iki hafta olduğu için Polkadot yatırımcılarının, bu önemli etkinliği bu süre boyunca fiyatlayacağını düşünüyor. Bu, tüm Polkadot topluluğu ve özellikle DOT’un etkileyicileri için harika bir performans ve iyi zaman olabilir.

Birçok yönden, Davis’in eylemleri ve son zamanlarda Polkadot hakkındaki tweet dizisi, onun tam zamanlı bir etkileyici ve DOT için sıkı bir hayranı olduğunu gösteriyor. Kısa süre önce bile, mevcut diğer en iyi kriptolara rağmen Polkadot’u kullanmaktan çekinmediğini belirtti. Özünde, tüm bunlar Davis’in DOT’a olan ilgisinin hiçbir şekilde kaybolmadığını gösteriyor.

Bununla birlikte, birçok kişi Davis’in art arda yükselen tweet’lerinin DOT’un ana akım benimsenmesini teşvik edip edemeyeceğini veya DOT’un yaklaşan parachain müzayedesine daha iyi bir şey getirip getiremeyeceğini merak ediyor.

Şu anda Lark Davis’in DOT coin’i için olumlu düşünceleri bulunurken bu müzayedelerin DOT fiyatını artıracağı konusunda kesin konuşmak yanlış olur. Blokchain ağı için önemli bir gelişme olan parachain müzayedelerinin nasıl fiyatlanacağını zaman gösterecek. Ayrıca müzayedeyi kazanan projelerin performansları da dolaylı olarak DOT fiyatını etkileyecektir.

Önümüzdeki 2 hafta Polkadot pazarı için önemli geçecek gibi gözüküyor. Bunun yanında DOT fiyatında volatilitesnin artması da mümkün.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin