Ethereum birleştirmesi ETC'yi nasıl etkileyecek? Altcoin satın alma fırsatı yaratıyor mu?
Ethereum birleştirmesi ETC'yi nasıl etkileyecek? Altcoin satın alma fırsatı yaratıyor mu?

Ethereum birleştirmesi ETC’yi nasıl etkileyecek? Altcoin satın alma fırsatı yaratıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Proof-of-Work (PoW) konsensüs modelinden Proof-of-Stake (PoS) konsensüs modeline geçiş yapıyor, bu da kripto para birimlerinin artık madencilik için güçlü donanım gerektirmeyeceği anlamına geliyor.

Ethereum Classic (ETC/USD), ilk olarak Temmuz 2016’da piyasaya sürülen Ethereum’un bir hard fork’u olarak tanımlanabilir. Projenin temel hedefi, merkezi olmayan uygulamaları (dApps) destekleme yeteneğine sahip akıllı bir sözleşme ağı olmaktır. Aynı zamanda Ethereum’da kullanılan orijinal fikir birliği mekanizmasını da korur.

Bu, madencilerin başka bir ağa geçmeye çalıştıklarında, Ethereum madenciliği bir seçenek olarak sona erdikten sonra, bunu Ethereum Classic’te yapabilecekleri anlamına gelir.

ETC’nin fiyatı birleşme öncesinde keşfedilebilir

Ethereum Classic geliştiricileri, orijinal Ethereum blok zincirinin değiştirilmemiş tarihini sürdürmeyi amaçlıyor. Bunun anlamı, Proof-of-Work (PoW) konsensüs mekanizmasından geçiş yapmak gibi bir istekleri veya planları olmadığıdır.

Ethereum Classic (ETC) hangi seviyeleri hedefliyor?

19 Temmuz 2022’de Ethereum Classic (ETC) 25,34 dolar değerindeydi.

Bunun Ethereum Classic kripto para birimi için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, tüm zamanların en yüksek değer noktasının yanı sıra önceki aydaki performansını gözden geçireceğiz.

Ethereum Classic’in tüm zamanların en yüksek seviyesi, tokenin 167,09 dolar değerine ulaştığı 6 Mayıs 2021’de gerçekleşti.

Bir önceki aydaki performansına bakıldığında, Ethereum Classic, 1 Haziran’da 24,09 dolarla en yüksek değere sahipti. En düşük noktası 18 Haziran’da 12.77 dolardı.  Bu bize, ETC’nin 11,32 dolar veya %47 düştüğünü gösterir. Ancak, 18 Haziran’dan 19 Temmuz’a kadar ETC’nin değeri %98 arttı.

Bunu akılda tutarak, Ethereum ana ağında “Birleşme” gerçekleştiğinde ve madenciler Ethereum Classic’e geçerse ETC iyi bir satın alma fırsatı sunabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin